Les millors ciclistes del món parteixen aquest diumenge des de la Cala de Finestrat en la 4a i última etapa de la Setmana Ciclista Valenciana Volta CV Fèmines

Les sènior del Club Voleibol Finestrat es juguen aquests dies a casa l’ascens a 1a divisió nacional
06/05/2021
Recepció a la nova junta directiva de l’Agrupació Coral de Finestrat
07/05/2021

La Cala de Finestrat acull aquest diumenge, 9 de maig, l’eixida de la 4a i última etapa de la Setmana Valenciana-Volta Comunitat Valenciana Fèmines. Es tracta d’una prova internacional en la qual competeixen les millors ciclistes del món com la neerlandesa Annemiek Van Vleuten, actual campiona d’Europa, i les vencedores de les edicions de 2018 i 2019, la britànica Hannah Barnes i l’alemanya Clara Koppenburg. La prova, que sol realitzar-se al febrer, ha retardat la seua edició d’aquest any degut a les restriccions de la pandèmia de la COVID19 i se celebra al maig perquè les condicions són millors per a garantir la seguretat de les corredores i els equips.

147 ciclistes de 21 equips, nou d’ells espanyols, eixiran des de la zona frontal de la platja a partir de les 12.00 hores. És una eixida neutralitzada d’una etapa de 115 quilòmetres que discorrerà per Sella, Penàguila, Benifallim, La Torre de les Maçanes, Relleu, Aigües, Busot o Sant Joan d’Alacant, abans de culminar a la ciutat d’Alacant.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va assistir en la Diputació d’Alacant a la presentació d’aquesta prova al costat del diputat d’Esports, Eduardo Dolón i el president del Club Ciclista Escapada i director general del projecte, Rubén Donet, “Si l’any passat vam vibrar amb l’arribada a meta de l’escamot de ciclistes de la Volta Fèmines al centre històric de Finestrat, enguany tornarem a vibrar des de la nostra platja amb l’eixida d’aquesta jornada decisiva en un campionat apassionant del ciclisme femení internacional. Es tracta d’una etapa molt dura de 115 quilòmetres de recorregut i un desnivell positiu acumulat de 1.770 metres. Per a nosaltres, una nova oportunitat de mostrar al món que Finestrat és mar, és muntanya, és esport i que apostem fortament per aquesta excel·lent sinergia que es forma entre Esport i Turisme”. L’esdeveniment compta un any més amb el suport i la col·laboració de la Diputació d’Alacant.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, DAVID ALARCÓN, ACÍ

Talls de trànsit i restriccions aparcament platja

Des del dissabte, dia 8, a les 22.00 hores no es podrà aparcar en el frontal de la platja ni en l’aparcament per a facilitar el muntatge de l’eixida neutralitzada de la Volta, prevista per a les 12.00 hores. A més, el trànsit romandrà tallat en aqueix tram frontal des de les 8.00 fins a les 13.00 hores.

L’eixida no afectarà la circulació en l’Avinguda Marina Baixa, només el tram frontal de la mateixa platja.

En el centre històric hi haurà un pas per l’Avinguda Benidorm sobre les 12.30 hores, la qual cosa afectarà l’aparcament en el costat esquerre de la via, direcció Relleu.

(GABINET DE PREMSA.6.5.2021)