Les millors ciclistes del món es donen cita aquest divendres, 21 de febrer, a Finestrat

El taller de rebosteria de Sant Valentí va penjar el cartell de complet
14/02/2020
Les brigades culminen els treballs de fumigació de la processionària en les zones verdes municipals de Finestrat
18/02/2020

LA LOCALITAT SERÀ META D’UNA ETAPA ÈPICA DE LA “IV SETMANA CICLISTA VALENCIANA. VOLTA CV FÉMINAS

Les millors ciclistes del món es donen cita aquest divendres a Finestrat amb motiu de la “IV Setmana Ciclista Valenciana. Volta CV Féminas”. En concret, la localitat serà meta de l’etapa reina d’aquesta Volta després de 126 km. de recorregut des d’Agost incloent la pujada a cinc ports de muntanya -el Maigmó, la Carrasqueta, l’Alt de Benifallim, l’Alt de Tudons i Finestrat- en la qual el ritme i la intensitat seran clau.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va posar en valor l’elecció de Finestrat com a part d’un esdeveniment esportiu de projecció internacional. “Una vegada més tenim la sort de viure a Finestrat un esdeveniment esportiu de màxim nivell. En aquesta ocasió podrem veure com creuen la meta les millors ciclistes del món, procedents de 25 equips de dotze països diferents”. Entre les participants destaquen ciclistes del top tin mundial com les campiones del món Anna Van der Breggen i Chantal Blaack, o la guanyadora de l’any passat Clara Koppenburg. “Per això, l’ambient lúdic i esportiu en l’Avinguda Benidorm de Finestrat està més que garantit. Així que esperem que la ciutadania tinga l’ocasió de gaudir d’aquesta arribada a meta tan espectacular”.

TALLS DE TRÀNSIT

Des del consistori han coordinat un dispositiu de comunicació sobre els talls de trànsit que afectaran la localitat aquest divendres, dia 21, entre les 16:00 i les 19:00 hores perquè la circulació estarà interrompuda des de la rotonda de la zona poliesportiva fins a l’Avinguda Benidorm en la seua intersecció amb carrer Fonteta.

Per tant, aquest divendres, entre les 16:00 i les 19:00 hores:
• No es podrà circular pels següents carrers del nucli històric tradicional: Nou, Major, Carnisseria, Figueretes, Sant Vicent, Hostal, Serra Cortina i Puig Campana.
• Sí es podrà circular per carrer Fonteta i baixada del pàrquing en direcció a Cala Finestrat i Benidorm (CV-767).
• Cap a La Vila Joiosa el trànsit romandrà tallat perquè la Volta Ciclista arribarà per aqueix vial (CV-759).
• Cap a Sella, Orxeta i Relleu el trànsit estarà tallat (CV-758). Tampoc podran entrar a Finestrat els vehicles provinents d’aqueixos municipis. Per tant, hauran de dirigir-se cap a La Vila Joiosa.

Els accessos alternatius a Finestrat en aqueixa franja horària es podran realitzar per:
• Antiga carretera a Benidorm-La Nucia (CV-758).
• L’Alcàsser (rotonda de FINESTRAT amb lletres de colors) amb desviació cap a La Torre i El Raval.

Per a evitar molèsties a les famílies, es va acordar amb la direcció dels centres educatius que l’eixida dels escolars d’EMUFI i CEIP Puig Campana que són usuaris/es del menjador es realitzarà aquest divendres, a les 15:00 hores. També s’acorda l’anul·lació de les activitats esportives i culturals que se celebren entre les 16:00 i les 19:00 hores en la zona poliesportiva de La Foia (pavelló i camp de futbol), gimnàs de la Plaça de la Unió Europea i Casa de Cultura.

Finalment, el regidor d’Esports, David Alarcón, va informar que els últims quilòmetres de l’etapa també es podran seguir en streaming i, des de l’organització, (Club Ciclista Escapada) instal·laran una pantalla gegant en meta perquè els aficionats i aficionades sàpien en tot moment com es troba la carrera.“El binomi esport-turisme torna amb potència en donar a conéixer la nostra localitat a nivell internacional a través de l’esport i, en aquesta ocasió, donant visibilitat a l’esport femení. Per tant, considere que és una oportunitat idònia que tots hem d’aprofitar per a expressar el nostre màxim suport i també per a mostrar, una vegada més, l’hospitalitat de la gent de Finestrat”.

(GABINET PREMSA.17.2.2020)