Les juvenils i cadets del Club Voleibol Finestrat es juguen la passada a les finals autonòmiques

Finestrat llança per 1a vegada una línia de subvencions per a donar suport a la trajectòria d’esportistes individuals que competeixen a nivell nacional i internacional
17/05/2021
L’Ajuntament renova el seu compromís amb la Comunitat de Regants “Els Molins” de Finestrat
17/05/2021

Club Voleibol Finestrat

Els nostres equips no paren i aquest cap de setmana és el torn de la base.

Les cadets es desplacen el dissabte a Almoradí a jugar el partit de tornada dels encreuaments autonòmics.

Les nostres xiques van perdre a casa 1 a 3 i necessiten remuntar l’eliminatòria a domicili per a passar a la Final Autonòmica.

Per part seua, l’equip Juvenil disputa aquest diumenge a les 18.00 hores a Finestrat el partit de tornada dels encreuaments contra CV Grau de Castelló. En el partit d’anada les nostres xiques van aconseguir un gran resultat guanyant 1 a 3 a domicili. Aquest diumenge necessiten almenys 2 sets per a assegurar-se plaça en la Final Autonòmica Juvenil que es disputa el 22 i 23 de Maig a Torrent (València).

CFOE Finestrat

Per als jugadors del club local de futbol, Unió Esportiva Finestrat, el cap de setmana es presenta intens amb diversos partits a casa, en el camp de la Foia: demà dissabte, a les 9.30 hores, el benjamí juga contra El Verger; a les 10.45 juga l’infantil contra La Nucia; a les 12.00 els alevins contra At. Benidorm i a les 16.00 hores el juvenil contra Ondara.

El diumenge, torn per al cadet que juga a les 15.15 a Mutxamel.