Les juvenils del Club Voleibol Finestrat es juguen aquest cap de setmana la final autonòmica a Petrer

Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: dilluns 6 de maig, 9:00 hores
06/05/2019
Finestrat organitza un curs de “Animació turística en hostaleria” del 20 al 24 de maig
06/05/2019

CADETS, INFANTILS I ALEVINS DE 2n ANY VAN GUANYAR LES SEUES ÚLTIMES TROBADES DE LLIGA

Club Voleibol Finestrat

Les juvenils del Club Voleibol Finestrat juguen aquest cap de setmana la fase final autonòmica després d’una temporada brillant en què només han perdut una trobada. Els quatre equips que s’enfrontaran tots contra tots són CV Petrer (Seu de la fase), Alacant 2000, CV València i el nostre CV Finestrat.
Tots els partits es disputen en el Pavelló Gedeon i Isaïas Guardiola de Petrer. L’equip de Finestrat començarà la competició demà, dissabte 4, a les 10:30 hores contra CV Petrer; a la vesprada, a les 18:00 hores, s’enfrontarà al CV Alacant i ja el diumenge, a les 12:00 hores, tancarà la competició contra el CV València.

C.F.U.E. Finestrat
Prebenjamí 0
Alfàs del Pi 5

Partit complicat del Prebenjamí que des del primer minut va eixir amb molt poca intensitat, contra un rival semblant quant a nivell. Els d’Alfàs van aprofitar les seues ocasions i van mantindre sempre una defensa fèrria que no deix cap oportunitat als nostres.
Toca continuar treballant per a acabar l’any el millor possible.

Benjamí 0
Benidorm 2
Partit molt igualat entre dos equips de mateixes condicions on l’única diferència va ser l’encert de cara a gol, els quals van arribar al final del partit i sense temps de resposta per als nostres. A continuar treballant i continuar per a millorar.

Aleví 1r any 1
CF At Ciutat de Benidorm 4
Derrota dels els nostres en un partit igualat on els finestratins no van estar encertats de cara a porteria i el rival va saber aprofitar bé les seues ocasions per a emportar-se
els 3 punts. No queda una altra que continuar treballant.

CDF Xàbia 0
Aleví 2n any 4
Bon partit del nostre aleví el matí del dissabte en Xàbia. L’equip va eixir des del primer moment a pel partit no donant opció a l’equip rival d’arribar a porteria. Per açò, el resultat de la primera part va ser de 0 – 3 a favor del nostre aleví.
El segon temps va ser més igualat, però el treball defensiu va permetre que l’equip rival no aconseguira cap gol. Els nostres jugadors van aconseguir finalitzar una de les tantes oportunitats que van tindre i es va aconseguir un resultat de 0 – 4.
Felicitar a l’equip per l’esforç i actitud mostrada al llarg del partit.

Infantil 3
CEF El Verger 1

Partit vibrant disputat el matí del dissabte en La Foia, Finestrat. En la primera part, l’equip visitant va realitzar un enorme desplegament defensiu deixant als locals sense la possibilitat d’anotar cap tant a favor seu. Arribant al descans amb resultat 0-0. En la segona mitat, la situació va empitjorar, ja que els visitants es van posar amb un sorprenent 0-1 en els primer 15 minuts. Fruit del gol, els nostres no es van desanimar sinó que van ser a pel partit, aconseguint una remuntada èpica en els minuts finals.

Cadet 3
CEF El Verger 1
Camaraderia, respecte, esforç i humilitat van ser entre altres valors els que units a un bon joc van donar la victòria a l’equip de Finestrat enfront del segon classificat.

Per a aquest cap de setmana juguen a casa els alevins de 2n any i els benjamins.  Demà,  a les 10:15 hores, comencen els benjamins contra el CD Polop i  a les 11:15 hores jugaran els alevins de 2n any contra l’At. Callosa. Fora de casa la toca jugar als cadets, demà, a les 9.00 hores contra Gorgos CF; el dimecres, a les 19:00 hores juguen els infantils contra el CDF Xàbia i, contra aquest mateix equip, els juvenils jugaran aqueix dia a les 20:30 hores.  Quant als prebenjamins, la toca aquest diumenge, a les 11:00 hores, contra el CF Benidorm en el Camp 4 de la Nucia.

Fora de casa la toca jugar als cadets, demà, a les 9.00 hores contra Gorgos CF; el dimecres, a les 19:00 hores juguen els infantils contra el CDF Xàbia i, contra aquest mateix equip, els juvenils jugaran aqueix dia a les 20:30 hores. Quant als prebenjamins, la toca aquest diumenge, a les 11:00 hores, contra el CF Benidorm en el Camp 4 de la Nucia.

Escola Pilota Finestrat

Divendres passat van jugar els benjamins i alevins de l’Escola de Pilota de Finestrat el campionat d’Escala i Corda en el trinquet de Sella. Els benjamins van jugar la primera partida contra l’equip de Sella. Per part dels els nostres van jugar Vicent Llorca i Marc. La partida va tindre jugades molt bones, vencent Sella pel resultat de 35-20. Després van jugar els alevins, Vicent Martorell, Jaume Llorca i Xavi. En la partida va haver-hi molts punts disputats encara que finalment van guanyar els de Sella per 35-15.

El dimecres es jugaven les semifinals autonòmiques de Raspall en el Verger on Finestrat va aconseguir classificar dos equips. Els benjamins Marc, Joan i Vicent Llorca van jugar enfront d’Ondara. La partida va ser molt bona guanyant els d’Ondara 25-10. Finalment, van jugar els alevins contra Benissa. Per part de Finestrat van jugar Jaume, Xavi i Vicent Martorell. En aquesta ocasió nostres jugadors van perdre per un contundent 25-5.
Diumenge que ve nostres benjamins, alevins i infantils jugaran les semifinals’ d’Escala i corda en el trinquet d’Ondara.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va traslladar el seu suport a les jóvens del Club Voleibol Finestrat per a la final autonòmica d’aquest cap de setmana i va animar a la pedrera de futbol i pilota en aquest tram final de la temporada.

GABINET DE PREMSA (3.05.19)