Les juvenils del Club Voleibol Finestrat acaben l’any líders imbatudes en aquesta lliga

Pròxima Junta Govern oberta a l’assistència ciutadana: divendres 20, 9:30 hores
19/12/2019
Donació tèxtil solidària a les famílies més necessitades de la localitat
23/12/2019

Club Voleibol Finestrat

L’equip Infantil Exegur Seguridad Finestrat va caure derrotat 0 a 3 contra el CV Gandia A en un partit en què vam tindre l’1 a 1 molt prop i desaprofitem un gran avantatge en el segon set que va acabar per emportar-se l’equip valencià.
Amb aquest resultat les nostres infantils se situen en quart lloc en la Lliga Autonòmica Centre.

Per la seua banda, victòria còmoda de les nostres juvenils per 3 sets a 0 al CV Ibi.
El Fitness CORPORE Finestrat tanca així el 2019 com a líder imbatut i donant una boníssima imatge en tots els partits disputats aquesta temporada.

De cara al cap de setmana tindran lloc els últims partits de la primera volta que es disputaran aquest dissabte, dia 21, per part dels equips infantil i cadet de Finestrat en el Pavelló de la Nucia.
Les infantils disputaran la seua trobada a les 10:30 hores contra la Nucia infantil i, en finalitzar, sobre les 12:30 hores, li toca a les cadets que s’enfrontaran al CV la Nucia. Per tant, bons partits els que s’esperen aquest dissabte entre dos equips de la part alta de la classificació tant en categoria infantil com a cadet.

Club Taekwondo Finestrat
Aquest cap de setmana els esportistes del Club Taekwondo Finestrat disputen en Canals (València) el Campionat Autonòmic de Poomsae en el que participen María Vidal (sènior), Marina Rodríguez (júnior) i Miriam Puigcerver en cadet.

C.F.U.E.Finestrat
Els resultats de l’última jornada de lliga per als equips del CFUE Finestrat han sigut els següents:
Aleví B
U.E Finestrat 1
C.D.Dolors 10

Aleví A
UE Finestrat 12
CD Polop 2

Benjamí A
UE Finestrat 0
CD Polop 10

Benjamí B
CD Polop 11
UE Finestrat 2

Juvenil
UE Finestrat 2
CD La Vila Joiosa 2

CADET va descansar

Quant a la prèvia dels partits del cap de setmana, tots els equips juguen fora de casa. Demà divendres, 20 de desembre, li toca jugar al benjamí B a Calp a les 19.30 hores; el dissabte li toca a l’aleví B a les 10:45 hores; el benjamí A i l’aleví A, cada un en la seua categoria, juguen contra el Dénia, a les 11:00 hores; a l’equip juvenil li toca a les 16:30 hores contra el Callosa d’En Sarrià; i als cadets, a les 18:30 hores, contra el Benidorm.

Escola Pilota Finestrat
Aquest dissabte van jugar els nostres equips aleví, infantil i cadet a la modalitat de galotxa en el carrer artificial de Benidorm. El primer a jugar va ser l’equip infantil, format per Reyes Picó, Joan Vinaches, Vicent Martorell i Xavi Jara. Van jugar contra els equips de Petrer i Sella. En les dos partides els jugadors de Finestrat van mostrar el seu bon nivell de joc, perdent per 5-3 la primera i 5-2, la segona.
A continuació, van jugar els cadets. El nostre equip estava format per Ulises Picó, Álvaro Castro, Jaume Climent, Asier i Reyes Picó. Es van enfrontar a Benidorm perdent per un contundent 8-1. Per a acabar el matí van jugar els alevins. Per Finestrat van jugar Vicent Martorell, Xavi Jara i Joan Vinaches. Van jugar contra Sella i encara que van perdre per un resultat de 8-3 es van poder veure bones jugades i que aquest equip, any rere any, millora, aconseguint un molt bon nivell de joc.
Aquest divendres 20 de desembre jugaran els juvenils en el carrer artificial de Benidorm a les 17:00 hores.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va fer arribar els seus ànims als esportistes del Club Taekwondo Finestrat que disputen l’autonòmic en Canals “i als altres equips i escoles que juguen aquest cap de setmana fora de casa, tot el nostre suport des de Finestrat”.

(GABINET PREMSA.19.12.2019)