Les classes organitzades per la Regidoria d’Educació s’imparteixen ara en línia

Donació de 500 mascaretes a la Policia Local de Finestrat
27/01/2021
Dilluns 1 de febrer: 1a jornada de donació de sang de 2021
29/01/2021

AQUESTA MESURA ES MANTINDRÀ MENTRE LES DEPENDÈNCIES MUNICIPALS ES MANTINGUEN TANCADES

Sense un dia de classe que perdre. Els cursos d’anglés, d’espanyol i de repàs, que fins divendres passat l’Ajuntament de Finestrat oferia en el Centre Juvenil, en el centre històric, i a l’aula annexa a l’Oficina de Turisme de la Cala, s’imparteixen ara a través de la plataforma ZOOM.

La regidoria d’Educació ha pres aquesta mesura davant el tancament temporal del Centre Juvenil i l’aula de la Cala provocat per les noves restriccions aplicades per les autoritats sanitàries davant l’augment de casos covid-19 a la Comunitat Valenciana.

“Els cursos que organitzem anualment tenen un èxit de convocatòria extraordinari i compleixen una funció fonamental en la formació de moltes persones. Enguany especialment resulten essencials per a molts xiquets que utilitzen els nostres cursos de repàs. El confinament domiciliari de l’any passat els va fer perdre moltes classes presencials i alguns xicotets ho han notat” ha assenyalat l’edil d’Educació, Maria Dolores Viudes. “En aquesta situació i aprofitant els mitjans que tenim actualment a la nostra disposició no podíem quedar-nos de braços plegats i esperar. Per això, des d’un principi, es va decidir continuar impartint, en les manyagues horàries de demà i de vesprada que estaven establits, les classes a través de la plataforma digital ZOOM. I la veritat siga aquesta, ha sigut tot un encert” va afegir la responsable de la Regidoria d’Educació.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA D’EDUCACIÓ, MARIA DOLORES VIUDES, ACÍ

En aquests cursos, enguany hi ha matriculats més de 100 persones. En horari de demà s’imparteixen classes d’espanyol per a Residents d’Altres Nacionalitats i classes d’anglés per a adults. A les vesprades es continuen oferint les classes per a escolars i adults per als exàmens internacionals del Mètode Pearson i les classes de repàs per a alumnes des de 5é de Primària a 4t d’ESO.

Maria Dolores Viudes també va voler fer saber a tots els participants “que això és una cosa temporal mentre estiguen tancades aquestes instal·lacions municipals. No obstant això, reprendrem les classes presencials quan la situació sanitària millore i no estiguem immersos en les actuals restriccions”.