Les brigades ultimen la desinfecció dels centres educatius d’Infantil i Primària de Finestrat

Aquest divendres, 8 de maig, torna el mercat ambulant setmanal al centre històric de Finestrat amb llocs de venda exclusivament alimentaris productes
07/05/2020
BRICOMART reactiva el procés de selecció de personal per a la seua nova botiga de Finestrat
11/05/2020

Des de les brigades municipals de manteniment i neteja s’estan culminant les tasques de desinfecció dels centres educatius d’Infantil i Primària “Puig Campana” i “Balcó de Finestrat”, així com l’Escola Infantil Municipal (EMUFI). Aquesta mesura s’adopta basant-se en l’inici de la Fase 1 de la desescalada, prevista per a dilluns que ve, 11 de maig, en la qual està prevista l’obertura dels centres per al treball administratiu i preparatori dels docents i també del personal auxiliar. Tal com va informar la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, “les tasques de neteja i condicionament en l’interior dels edificis s’ha mantingut durant les últimes setmanes i, en aquests moments, estem ultimant la desinfecció de zones exteriors com són els patis, les voreres i els accessos, complint les directrius marcades des de la Conselleria d’Educació davant de la Crisi Sanitària del COVID-19”.

D’altra banda, l’edil també va confirmar les dates del calendari de matrícula per al curs 2020-2021 donades a conéixer ahir mateix des de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana. “En aquest moment i a falta de les resolucions definitives, vos podem confirmar que el calendari de matrícula per a Infantil i Primària serà del 8 al 16 de juny de manera telemàtica. Conforme podem proporcionar-vos més detalls sobre aquests procediments, vos continuarem informant”.

(GABINET PREMSA.8.5.2020)