Les brigades culminen els treballs de fumigació de la processionària en les zones verdes municipals de Finestrat

Les millors ciclistes del món es donen cita aquest divendres, 21 de febrer, a Finestrat
18/02/2020
Nou cap d’Agrupació local de Voluntaris de Protecció civil de Finestrat
18/02/2020

Les brigades de Jardineria dels serveis tècnics municipals han culminat els treballs de fumigació de la processionària del pi en les zones verdes municipals de Finestrat. Aquestes tasques s’han executat en àrees públiques com són les pinedes de la zona esportiva de La Foia, la rotonda d’entrada al nucli històric, els pins del parc Font de Carrè i també en l’entorn del centre educatiu “Balcó de Finestrat”.
El regidor de medi ambient, David Alarcón, va informar que “enguany hem detectat una incidència major de processionària degut a les altes temperatures molt poc habituals en aquesta època de l’any. Per això, hem intervingut abans amb l’objectiu d’evitar el contacte d’aquesta eruga amb animals domèstics o amb els menors perquè el contacte físic sol provocar reaccions al·lèrgiques molt molestes com a urticària, irritació en els ulls i inclús problemes respiratoris”.
Quant al morrut roig, els operaris també han fumigat les palmeres que es troben en les zones verdes municipals de la Cala, la urbanització Mimosas, l’àrea de la Font del Molí, l’encreuament de La Fonteta o el Parc de la Glorieta.

(GABINET PREMSA: 17.2.2020)