L’empresa Qualynet Proquimia dóna un purificador d’aire per a les aules de l’Escola de Música de Finestrat

Recepció a Juan José González Pastor, millor tècnic precadet de la Lliga Espanyola de Taekwondo
17/12/2020
Per Nadal, Finestrat regala Igualtat
18/12/2020

Des de l’empresa QUALYNET PROQUIMIA han volgut aportar el seu granet d’arena a l’actual situació sociosanitària que es viu a causa de la pandèmia de la COVID-19 i han donat un purificador d’aire per a les aules de l’Escola de Música del Centre Musical Puig Campana (CMPC), situades a la Casa de Cultura. El regidor de Cultura, Héctor Baldó, al costat del President del CMPC, Miguel Llorca, van rebre al CEO d’aquesta empresa, Juan Carlos Ramírez Gomis i, Pepe López, del departament tècnic, per a agrair-los aquesta donació.

L’edil, Héctor Baldó, va recordar que la Casa de Cultura es va reformar aquest estiu per a adaptar les seues instal·lacions a l’actual situació i duplicar la superfície de les aules “que ara tenen més amplitud per a garantir les distàncies de seguretat. Són espais que també estan contínuament ventilats. I ara aquest purificador facilitarà la desinfecció de les partícules de l’aire com a àcars, bacteris i virus, que és el que més ens preocupa. Així que molt agraïts a aquesta empresa de química transparent que porta 20 anys creixent en el nostre Bulevard comercial, especialitzada en els tractaments d’aigües, neteja i desinfecció de col·lectivitats i empreses d’hostaleria”.

El dispositiu pot purificar 508m³ en 1 hora, és a dir, pot purificar 3 vegades espais de fins a 60m² de superfície. Està compost per 3 filtres: el filtre HEPA de doble capa que recull en l’ambient tot tipus de pol·len, àcars, virus i bacteris; un altre filtre de carbó actiu que purifica l’aire i, finalment, el catalitzador amb nanoplatí que desinfecta i millora la qualitat de l’aire. El purificador DT.-E85R no necessita instal·lació, només endollar-se al corrent elèctric i estarà operatiu des de hui mateix a la sala on assagen tots els educands de l’Escola de Música del Centre Musical Puig Campana de Finestrat.

(GABINET DE PREMSA 17.12.2020)