L’empresa de gelats Disfrutis realitza una donació de gelats per a repartir entre les famílies més vulnerables de Finestrat

L’Ajuntament de Finestrat obri el termini per a sol·licitar l’ajuda per al lloguer d’habitatge habitual
23/04/2020
L’Ajuntament de Finestrat realitza test ràpids del Covid-19 a tots els seus emprats municipals i agents de la Guàrdia Civil
30/04/2020

L’empresa de gelats Disfrutis, situada en el polígon industrial de Finestrat, ha realitzat una donació de gelats per a repartir entre les famílies més vulnerables de la localitat i aportar així el seu granet d’arena en aquesta crisi sanitària derivada pel coronavirus.

Aquest matí, l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez i el regidor de Cultura, Héctor Baldó, han acompanyat als treballadors de l’empresa que han descarregat els productes a la Casa de Cultura, punt de logística des del qual s’està realitzant el repartiment d’alimentació.

La primera autoritat local va voler agrair al gerent de Disfrutis, Borja Rodríguez, aquest gest solidari i va afirmar que “estem molt agraïts amb aquesta empresa de gelats artesanals que porta situada en la nostra localitat des de fa més de 2 anys. En aquests moments d’incertesa tota ajuda és necessària per ho elogiem enormement el gest que han tingut cap a les famílies que pitjor estan patint aquesta crisi”.

Aquests gelats, elaborats mitjançant fruita 100 per cent natural, complementaran els lots d’alimentació que diàriament s’estan repartint entre les persones desfavorides de Finestrat.

GABINET DE PREMSA (28.04.2020)