L’empresa Camporrosso enjardinarà i condicionarà les parcel·les dotacionals de la nova urbanització en Avinguda Amèrica i voltants

Foment de la mobilitat sostenible amb els escolars del CEIP Balcó de Finestrat
10/03/2023
Finestrat, municipi pioner en la generació d’ocupació, se suma al Pacte per l’Ocupació de la Marina Baixa
10/03/2023

LES CONDICIONS D’EXECUCIÓ HAN QUEDAT REGISTRADES EN UN CONVENI SIGNAT AMB L’AJUNTAMENT DE FINESTRAT

Zones enjardinades, sengles per als vianants, col·locació d’arbres, adequació dels accessos. Són algunes de les actuacions que l’empresa Camporrosso, S.L.O. es compromet a assumir en la fase II d’aquesta urbanització, la construcció de la qual s’està completant als voltants de l’Avinguda Amèrica. Unes actuacions que es faran en les parcel·les dotacionals i la xarxa viària d’aquesta urbanització.

A més, està prevista la construcció d’un parc caní, una zona de jocs i una plataforma per a una futura instal·lació esportiva.

Així ho recull el conveni signat entre aquesta empresa i l’Ajuntament de Finestrat. En aquest acord, Camporrosso també es compromet a promoure l’execució i sufragar el cost de les obres. Unes obres que s’iniciaran en el termini d’un mes des de la signatura d’aquest conveni.

“Una vegada més hem sigut capaces d’arribar a acords amb les empreses que inverteixen en la localitat i la col·laboració públicoprivada ens permetrà tindre un municipi millor. En aquest cas, acabem de signar un conveni amb Camporrosso, una de les empreses promotores que més està invertint a Finestrat, i pel qual es comprometen a desenvolupar totes les zones verdes i sòls dotacionals de l’Avinguda Amèrica, artèria principal de la nova zona d’urbanitzacions.

Segons l’acord, es comprometen a enjardinar, adequar els accessos, a més de dotar-la d’instal·lacions tan importants per a nosaltres com són un parc caní, una sendera per als vianants, zones verdes i àrea de gronxadors”, va indicar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca després de la signatura de l’acord.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

Les obres previstes han d’estar acabades en el termini de 18 mesos. I el cost total de les mateixes ascendeix a més de 569.000€. En cas d’incompliment dels terminis, l’empresa haurà d’abonar a l’Ajuntament el cost total d’aquestes obres.

GABINET DE PREMSA (09-03-2023)