L’Associació Empresarial de Finestrat celebra este divendres 27 la seua III Gala de Reconeixement a empreses per la seua innovació, trajectòria o emprenedoria

Dia del Comerç Local CV: Finestrat continua donant suport a la seua oferta comercial local amb el BO CONSUM actiu fins al 15 de desembre
26/10/2023
Finestrat, Bandera Verda 2023 d’Ecovidrio en aconseguir la màxima puntuació de tota la Comunitat Valenciana
26/10/2023

L’Associació Empresarial de Finestrat (ASEFI) celebra este divendres, 27 d’octubre, la tercera edició de la seua Gala. És un esdeveniment amb el qual la directiva que presideix Patricia Pardo vol reconéixer a les empreses associades per diverses motivacions com pot ser la seua eficiència, l’excel·lència en el servei al client, la trajectòria, el caràcter tradicional, innovador, solidari, internacional, emergent i també a la dona empresària. També tenen previstes dues distincions honorífiques que es faran públiques en el transcurs de la Gala.

L’esdeveniment, ambientat en la dècada dels 20 del segle passat, començarà a les 19.30 hores i tindrà lloc en el restaurant Puig Campana Golf. Estan convocats tots els associats, prop del centenar, el triple dels quals hi havia fa 3 anys.

L’associació ASEFI es va constituir l’any 2009. Els fins s’emmarquen en el camp de les relacions laborals, així com la coordinació, representació, gestió, foment i defensa dels interessos comuns de l’empresariat i professionals associats que configuren el teixit empresarial i comercial (intersectorial) de Finestrat. Encara que actualment també hi ha entre els socis algunes empreses i professionals de la província d’Alacant.

GABINET DE PREMSA (25.10.2023)