Les brigades municipals ultimen la fumigació de la processionària del pi i morrut roig de les palmeres en les zones verdes municipals de Finestrat

Donació solidària de l’AMPA del CEIP “Balcó de Finestrat” als serveis socials municipals
05/02/2019
AVÍS: tallament accés al nucli històric pel carrer Fonteta-Dijous 7 febrer
06/02/2019

Les brigades de serveis tècnics municipals de Finestrat estan treballant en la fumigació de la processionària del pi i el morrut roig roig de les palmeres en les zones verdes municipals. En el cas de la processionària, els treballs es van concentrar en les pinedes de la zona esportiva de La Foia, en la rotonda d’entrada al nucli històric, els pins del parc Font de Carrè i de l’entorn del centre educatiu “Balcó de Finestrat”. Quant al morrut roig, els operaris ja han fumigat les palmeres que es troben en les zones verdes municipals de la Cala, la urbanització Melindroses, l’àrea de la Font del Molí, l’encreuament de La Fonteta o el Parc de la Glorieta.

El regidor d’Obres i Serveis Tècnics i també Medi Ambient, Tomás Sellés, va informar que en l’execució d’aquests treballs han detectat menys incidència de processionària. “No obstant això, per seguretat i per preservació de l’entorn és important actuar i evitar el dany de les palmeres o el contacte de la processionària amb animals domèstics o amb els menors perquè el contacte físic sol provocar reaccions al·lèrgiques molt molestes com a urticària, irritació en els ulls i inclús problemes respiratoris”.

(GABINET PREMSA: 5.2.2019)