L’àrea recreativa de la “Font del Molí” es prepara per a un Nadal segur a l’aire lliure

Encesa de l’enllumenat nadalenc a Finestrat
02/12/2020
8a victòria consecutiva de les sènior del Club Voleibol Finestrat
04/12/2020

És un dels llocs més visitats per veïns, turistes i excursionistes per a passar un dia en família o amb amics a Finestrat. L’àrea recreativa de la “Font del Molí”, als peus de l’emblemàtica muntanya del Puig Campana, ofereix la possibilitat de completar una jornada en la naturalesa amb una zona on menjar i compartir una bona barbacoa.
Aqueixa zona és on actualment l’Ajuntament de Finestrat, a través de la Regidoria d’Obres i Projectes, treballa per a condicionar i adequar la instal·lació i el seu entorn. En paraula de l’edil José Vicente Lloret, “es tracta de fer unes obres necessàries per a aconseguir mantindre tota la zona en bones condicions. A l’estiu i després del confinament, vam procedir al desbrossament i neteja del terreny. Ara s’adequarà i condicionar les tres barbacoes que durant aquests últims mesos han estat tancades. Com a novetat col·locarem un conjunt de 3 taules i 6 bancs de maçoneria en la mateixa zona de les barbacoes per a facilitar l’ús i gaudi d’aquesta instal·lació. A més, renovarem les baranes de fusta que envolten la zona i que en alguns trams estaven deteriorades amb el consegüent perill en cas de caiguda”. Igualment es procedirà al condicionament del camí que condueix a la zona de barbacoes, es col·locaran de papereres de formigó i construiran un mur de maçoneria que assegure la zona.

José Vicente Lloret també va assenyalar en la seua visita a l’obra que “estem parlant d’un dels llocs de Finestrat més reclamats turísticament. I volem que abans de Nadal, i coincidint amb les vacances escolars, puga estar a ple funcionament”.

Més sobre l’àrea recreativa de la Font del Molí

L’àrea recreativa de la Font del Molí, amb el Puig Campana vigilant tot l’entorn, abasta uns 6.500 metres quadrats i compte com a element central la Font del Molí, amb els seus 15 canons d’aigua i amb un cabal de 20 litres per segon. A pocs metres de la font i amb un itinerari habilitat i senyalitzat per a l’ocasió es pot arribar a la zona de barbacoes i també al brollador, una galeria subterrània de més de 300 metres d’on brolla l’aigua d’aquesta font.
Tot el complex compta amb totes les mesures de seguretat com són les tanques que envolten els depòsits o els murs que contenen els talussos.
Des d’aquest punt ixen nombroses rutes de senderisme per a pujar o envoltar el Puig Campana, igual que altres serres que envolten el poble de Finestrat.
L’àrea recreativa de la Font del Molí, a més, disposa d’un punt municipal d’Informació de Turisme.

POT ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR D’OBRES I PROJECTES, JOSÉ VICENTE LLORET, ACÍ