L’aparcament de Finestrat reobri al públic després de culminar les obres de pavimentació de la planta -1

Finestrat organitza un taller sobre l’etiqueta en Nadal per a dimecres que ve 11 de desembre
04/12/2019
3 victòries per als equips del CFUE Finestrat en l’última jornada de lliga
05/12/2019

L’ALCALDE VA VISITAR EL PÀRQUING ON, A PARTIR D’ARA, ELS ABONATS APARCARAN EN LA PLANTA ACABAT DE RENOVADA

L’alcalde Juan Francisco Pérez junt amb el regidor de Pàrquing Tomás Sellés i l’edil d’Obres, José Vicente Lloret, va visitar hui l’aparcament municipal amb motiu de la seua reobertura després de la finalització de les obres de pavimentació de la planta -1 (soterrani). En aquesta visita l’alcalde va anunciar que a partir d’ara serà en la planta acabada de renovar on aparcaran els vehicles abonats, mentres que la planta 0 quedarà lliure per a facilitar l’aparcament de manera gratuïta a les persones que visiten Finestrat.

Com va explicar la primera autoritat local “encara que l’obra no està completament acabada a falta d’alguns detalls de pintura hem decidit obrir ja la planta -1 de l’aparcament on hem invertit prop de 100.000€ per a renovar principalment el paviment que a causa de la humitat i a algun defecte de construcció ens estava generant problemes. D’altra banda, va afegir l’alcalde, hem aprofitat aquesta actuació per a canviar l’accessibilitat perquè a partir d’ara els abonats que tenen plaça llogada aparcaran en aquesta planta acabada de renovar on l’accés està regulat amb una barrera i un sistema d’obertura amb clau”. D’altra banda, la planta 0 estarà destinada a rotació, de manera que qualsevol persona que visite Finestrat per a treballar, realitzar gestions o conéixer el municipi podrà aparcar de manera gratuïta durant el dia.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

Pel que fa a les tarifes l’alcalde, Juan Francisco Pérez, va recordar que segons la modificació de l’ordenança aprovada en l’últim ple “l’aparcament municipal continuarà sent gratuït per a tots els veïns i turistes que visiten Finestrat. I només es cobrarà a aquelles persones que facen el contracte de lloguer en horari nocturn. En aquest cas, a més, hem acordat una tarifa molt competitiva de 33€ (+ IVA) amb una bonificació del 15% per a jubilats, persones en situació de desocupació i jóvens menors de 35 anys”.

El pàrquing municipal va obrir les seues portes l’any 2007. Disposa de 202 places, 6 per a persones amb discapacitat i 7 per a ciclomotors i motocicletes. Les places estan distribuïdes entre la planta 0 i la planta soterrani on, en l’últim mes i mig, s’han executat les obres de pavimentació a causa del deteriorament que presentava el ferm. El pressupost d’aquesta actuació va ascendir a 94.803’38 euros, sufragat íntegrament des del consistori. No és la primera vegada que s’intervé en el pàrquing perquè fa menys de 2 anys també va ser necessari pavimentar el ferm de la planta superior.

GABINET DE PREMSA (5.12.19)