L’alumnat de 1r de Primària del col·legi “Balcó de Finestrat” protagonitza un ple infantil

L’enllumenat públic solar arriba a la partida rural L’Alcàsser de Finestrat
09/02/2023
Finestrat acull el dijous 16 una xarrada per a acostar l’administració central a la ciutadania
10/02/2023

El saló de plens ha acollit hui una sessió molt particular composta per alumnat de 1r d’Educació Primària del CEIP “Balcó de Finestrat”. Dins del projecte proposat per aquest centre educatiu i dedicat a “Finestrat” més de quaranta xiquets i xiquetes de 6 i 7 anys han protagonitzat una sessió plenària. L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, els va orientar per a presentar i votar els punts de l’ordre del dia d’aquest ple que els va servir de pràctica per a aprendre com funciona l’Ajuntament.

Seguidament van visitar la reguarda de la Policia Local de Finestrat. En aquesta visita van estar guiats per la regidora de Seguretat i també d’Educació, Mª Dolores Viudes. També els van acompanyar tres veïns de Finestrat, Vicente Martínez, Vicente Llorca i Álvaro Llorca, amb fotografies antigues dels carrers del centre històric i de l’actual col·legi “Puig Campana”, abans Grup Escolar Ricardo Mayor, per a mostrar-los l’evolució de la localitat, com era antany i com és hui. Entre les curiositats que els van ensenyar, jocs populars com les bales o la “roanxa”.

En paraules de l’edil, Mª Dolores Viudes, “sempre és una alegria rebre la visita dels escolars. En aquesta ocasió comptem amb les classes de 1r de Primària de Balcó de Finestrat. Tot el col·legi està embarcat en un projecte molt interessant sobre la nostra localitat. I en aquest trimestre tenien l’excursió a l’Ajuntament per a conéixer com es desenvolupen els plens. També han passejat pels carrers del centre històric acompanyats per tres veïns de Finestrat que els han ensenyat fotografies antigues de com eren abans aqueixos carrers i com són ara. Una visita que sempre és benvinguda en aquest ajuntament. Molt agraïts”.

(GABINET PREMSA.13.02.2023)