L’alcalde va secundar amb la seua visita la campanya “Compromesos amb les empreses d’Alacant” de Carrefour Finestrat

Finestrat rep més de 2.000 mascaretes a través d’una subvenció de la Diputació d’Alacant
23/06/2020
Finestrat recorda que demà no se celebrarà la tradicional “Nit de Sant Joan” a la Cala per seguretat enfront del COVID-19
23/06/2020

L’alcalde, Juan Francisco Pérez, va visitar hui Carrefour al costat del director, Francisco Javier Navas i el director institucional, Fernando Ruiz, amb motiu de la campanya “Compromesos amb les empreses d’Alacant” en suport als productors de la província. A aquesta visita també van assistir la regidora d’empresa Donna Rebecca Plummer i l’edil d’Obres, José Vicente Lloret. L’empresa de distribució celebra aquesta campanya per a reforçar el seu compromís amb els proveïdors regionals davant la situació actual. La iniciativa compta a més amb el suport de fabricants i productors de la província així com d’institucions com la Diputació Provincial, l’Ajuntament de Finestrat i la Cambra de Comerç d’Alacant.
Durant el recorregut, les autoritats locals de Finestrat van poder veure l’assortiment que ofereix Carrefour amb els productes més representatius de la província com a hortalisses, embotits, productes ecològics, olis i vins. La cadena a més manté estretes relacions amb les llotges de Santa Pola i la Vila Joiosa així com amb Mercalicante, per a poder portar a les seues botigues productes de km 0. També en aquesta visita Pérez Llorca va poder comprovar de primera mà quines són les mesures de seguretat i higiene que ha incorporat la companyia per a oferir un espai de compra segur tant per als seus clients com per als seus col·laboradors. Entre aquestes es troben els controls d’aforament per a garantir distàncies mínimes a l’interior de les seues botigues, la instal·lació de mampares en línia de caixes i l’obertura alterna d’aquestes, la disposició de gels per a clients, la dotació de màscares per a empleats i la presa de temperatura d’aquests abans del començament de jornada, entre altres iniciatives.
En finalitzar la visita l’alcalde, Juan Francisco Pérez, va afirmar que Carrefour va ser vaixell almirall del Bulevard comercial en apostar per la localitat fa més de 20 anys. “Hui continua aportant un valor afegit a Finestrat i a la Marina Baixa perquè després d’una situació tan complicada com la crisi del COVID-19 han impulsat una campanya titulada “Compromesos amb les empreses d’Alacant”. I nosaltres som ací per a agrair aqueixa iniciativa de suport a l’esforç que han fet agricultors, pescadors, indústria càrnia… i amb això enfortir el mercat de la província. Sempre és un plaer acompanyar-los però hui especialment per aquest gest i pel tracte exquisit que sempre han tingut cap a la població de Finestrat i cap al nostre Ajuntament”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUAN FRANCISCO PÉREZ, ACÍ

Per part seua, el director de Relacions Institucionals de Carrefour, Fernando Ruiz, va afirmar que “ara més que mai a causa de la crisi del COVID-19 és la millor ocasió per a reforçar l’aposta per la col·laboració amb tots els nostres proveïdors. Aquesta mostra abasta 250 productes comptant amb més de 25 proveïdors que necessiten el nostre suport i col·laboració amb empreses i proveïdors locals per a mantindre relacions sostenibles i fer arribar als nostres clients productes generats a la província i de frescor garantida”.

Alacant Gastronòmica Solidària

L’alcalde va aprofitar aquesta visita per a agrair-los al director, Francisco Javier Navas, la col·laboració de Carrefour en la iniciativa Alacant Gastronòmica Solidària amb la qual estan preparant i distribuint menús casolans diàriament des dels CDTs de la província entre les famílies en situació de major vulnerabilitat i especialment afectats per aquesta crisi sanitària i socioeconòmica causada pel COVID-19.

 

GABINETE DE PRENSA (19.6.2020)