L’alcalde va assistir a l’acte d’inici d’obra de més de 100 habitatges promoguts per IMMOSOL a Finestrat

Aquest diumenge mostra de fi de curs del taller infantil de teatre amb ALADDIN
10/06/2021
Pràctiques de l’alumnat del Cicle d’Emergències d’Elda al Puig Campana de Finestrat
11/06/2021

EL GRUP HISPANOSUÍS APOSTA PER LA CONSTRUCCIÓ A FINESTRAT AMB UNA INVERSIÓ SUPERIOR A 70 MILIONS €

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, i el regidor d’Urbanisme, Víctor Darío Llinares van assistir aquest matí a l’acte d’inici d’obra de la nova promoció del grup hispanosuís IMMOSOL a Finestrat: 104 habitatges tipus complex turístic denominades “Sunny Hill” que es construiran en la nova zona d’urbanitzacions en expansió, entre Balcó de Finestrat i Terra Marina.

En aquest acte, l’alcalde va agrair l’aposta d’INMOSOL per Finestrat amb una inversió de 70 milions€. “Finestrat continua sent atractiu per a la inversió privada”, va afirmar l’alcalde. “Malgrat la pandèmia la construcció no ha parat en la nostra localitat per múltiples factors com la nostra ubicació estratègica, el clima i l’eficiència de l’Ajuntament a tramitar tots els procediments i llicències urbanístiques en menys d’un mes”, va afirmar Pérez Llorca. “I aquest creixement urbanístic va de la mà de la creació d’ocupació i la sostenibilitat. Finestrat és un gran exemple perquè des de l’Ajuntament l’incentivem amb mesures com la bonificació de l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) per a aquelles empreses que generen llocs de treball en el municipi i que apliquen mesures de construcció sostenible i eficiència energètica com els sistemes de recàrrega per a vehicles elèctrics en les places de pàrquing”.

La promoció que hui arranca té prevista estar acabada en un termini de 2-2’5 anys. “El que pot coincidir amb l’obertura del nostre Institut de Secundària. I és que a Finestrat també tenim en compte que créixer ha d’anar en paral·lel a la dotació de serveis a la ciutadania. Al final és el que busquen les persones que elegeixen el seu lloc de residència”, va assenyalar l’alcalde.

Per part seua, el CEO de la companyia Antonio Ramos, va explicar que “en aquests moments l’aposta de la companyia passa per una important inversió a la província d’Alacant, on Finestrat està en primer pla amb 70 dels 160 milions d’euros que invertirem”. El grup té projectat actualment un total de 600 habitatges a la Costa Blanca fent una ferma aposta per la creació d’ocupació local, de manera directa i indirecta, ja que tots els proveïdors amb els quals treballa són de la província d’Alacant. Finalment, Ramos va destacar que el valor d’aquests habitatges és la qualitat suïssa, l’ús d’energies renovables i la construcció d’edificis sostenibles.

GABINET DE PREMSA (10.6.2021)