L’alcalde va assistir a la inauguració de la mostra “Sabors del Regne Unit” organitzada per l’Ambaixada del Regne Unit a Espanya i Carrefour Finestrat

Recital de grans solistes del Centre Musical Puig Campana Finestrat
19/05/2022
Les júnior del Club Voleibol Finestrat disputen el Campionat d’Espanya a Las Palmas i ja estan entre els 10 primers
20/05/2022

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca i la regidora de Residents d’Altres Nacionalitats, Donna Rebecca Plummer, van assistir hui a la inauguració de la mostra “Sabors del Regne Unit” que organitza l’Ambaixada britànica i l’hipermercat Carrefour Finestrat.

Més de 300 referències britàniques formen part d’aquesta campanya que acosta els seus productes més típics al client britànic a més d’aquelles persona que desitgen provar una cosa diferent.

“Gràcies a l’Ambaixada del Regne Unit i a Carrefour Finestrat per l’acte de hui, presentant la campanya “Sabors del Regne Unit. Excusa perfecta per a descobrir, conéixer i compartir els costums i els productes d’una de les comunitats més importants de residents d’una altra nacionalitat que viuen a Finestrat i també en la Costa Blanca”, va assenyalar Juanfran Pérez Llorca.

L’alcalde també va recordar en aquest acte que fa pocs dies des de l’Ajuntament es va fer lliurament del PREMI CARTA POBLA a Carrefour perquè van ser pioners, fa 33 anys, en implantar-se a Finestrat i donar lloc al gran bulevard comercial de hui dia. “Jo no m’imagine a Finestrat sense Carrefour, per tot el que ha suposat en desenvolupament econòmic, comercial i laboral. Així que sempre agraïts a Carrefour per la seua sensibilitat i en aquest cas a l’Ambaixada del Regne Unit en tindre en compte als britànics, més de 1.500 actualment, que un dia van triar Finestrat per a viure”. Al costat del primer edil van assistir representants d’associacions britàniques establides a Finestrat i comarca com “CHUMS, Friends of Charity” i “Giving4Giving Costa Blanca” “als qui sempre estarem agraïts per la seua estreta col·laboració cap al nostre Ajuntament i les famílies que el més necessiten”.

En l’esdeveniment va ser present el Director Comercial d’Espanya i Portugal de l’Ambaixada d’UK, Jordi Laguarda; Francisco Domínguez (Director Hipermercats Carrefour Espanya), Juan Mazariegos, (Director Desenvolupament de Vendes i Pricing Carrefour Espanya), Francisco López Nieto (Director Regional Carrefour Llevant Sud), Fernando Ruiz (Director Institucional a Alacant) i Francisco Javier Navas (Director Carrefour Finestrat).