L’alcalde reprén demà, divendres 28, les seues trobades amb la ciutadania per a escoltar les propostes destinades a millorar Finestrat

L’Ajuntament de Finestrat rep 200.000€ del “Plan + Cerca” de Diputació d’Alacant
26/05/2021
Nova jornada de donació de sang a Finestrat: dimarts 1 de juny, 16.30 hores
27/05/2021

LA XARRADA SERÀ A LA CASA DE LA CULTURA I ES PODRÀ SEGUIR EN DIRECTE PER FACEBOOK LIVE I PER TWICH

Demà, dia 28 de maig, la Casa de la Cultura de Finestrat acull la trobada de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, amb la ciutadania a partir de les 19.30 hores. Es podrà seguir de manera presencial a la sala d’actes (fins a 75% de l’aforament) i també en directe a través de Facebook Live i el canal @finestratayuntamiento en Twich.

“L’última xarrada va ser al desembre de 2019, pocs mesos abans que esclatara la pandèmia”, va indicar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca. “Per a mi és molt important tindre contacte directe amb els meus veïns. Per això, ara que la situació ho permet reprenem aquestes trobades fins al 75% de l’aforament a la Casa de la Cultura i també, com féiem, de manera en línia per Facebook Live i també en el canal @finestratayuntamiento de Twich. Espere que els veïns siguen tan participatius com en les xarrades celebrades abans de la pandèmia, que ens traslladen les seues propostes, les seues opinions sobre els serveis que prestem, i així, entre tots, que puguem treballar junts per a millorar la nostra localitat.”

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

(GABINET PREMSA.27.5.2021)