L’alcalde posa en valor les obres de canalització subterrànies realitzades en els últims anys per a evitar inundacions

Els infantils de l’Escola de pilota de Finestrat juguen aquesta vesprada en el trinquet de Benidorm
24/03/2022
I Concurs Caní de Finestrat el pròxim 10 d’abril a la Plaça de la Unió Europea
25/03/2022

FINESTRAT HA REGISTRAT EN LES ÚLTIMES JORNADES PROP DE 300 LITRES EN EL CENTRE HISTÒRIC I 100 A LA CALA

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca va visitar hui les àrees on en els últims anys s’han executat grans obres de canalització subterrània d’aigües pluvials com el barranc de la Cala o La Foia.

“Hi ha inversions que no es veuen però són molt importants per al municipi. Hui hem visitat el passeig de la Cala després de caure quasi 300 litres al poble i prop de 100 en la zona costanera. Abans ens hauríem quedat pràcticament sense cala. En canvi, hui la gent passejava perfectament”.

També va estar l’alcalde al costat del regidor d’Obres i Projectes, José Vicente Lloret, en la Partida La Foia on “abans, quan plovia, ens quedàvem sense instal·lacions esportives perquè tant el pavelló com els vestuaris eren negats per l’aigua. Hui, després de 300 litres no hem tingut desperfectes ni s’ha tancat cap instal·lació”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

En aquest sentit va posar en valor el treball dels enginyers i els tècnics municipals, “així com la pròpies obres que no es veuen perquè són subterrànies però estan evitant molts danys així com la despesa que comportava resoldre tots aqueixos desperfectes”.

(GABINET PREMSA.24.3.2022)