L’alcalde i el president de Diputació van visitar a Madrid l’Innovation Center de Telefónica, proveïdor de la connectivitat en el Puig Campana

Multitudinària festa de Sant Antoni del Porquet a Finestrat
28/01/2020
Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: divendres 31, 10:15h. 1a planta Aj. Finestrat
29/01/2020

Com a colofó a Fitur, Fira Internacional de Turisme que va finalitzar ahir, l’alcalde, Juan Francisco Pérez, va visitar a Madrid l’Innovation Center de Telefónica junt amb el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón. Cal recordar que Telefónica és el proveïdor de la connectivitat en el Puig Campana, dins del projecte “Muntanya Intel·ligent” que l’alcalde de Finestrat va presentar en Fitur per a millorar la seguretat dels visitants i també la conservació de l’entorn natural. Aquest projecte és una de les actuacions palpables que, junt amb la xarxa wifi en la platja, formen part de l’estratègia de l’Ajuntament de Finestrat com a “Destinació Turística Intel·ligent” i que li ha portat a la xarxa nacional DTI junt amb grans ciutats com Sevilla, Bilbao o Màlaga. 
En aquesta visita les autoritats van poder conéixer de primera mà les últimes solucions tecnològiques desenvolupades per Telefónica i la seua aplicació en els serveis públics de cara a millorar la qualitat de vida de ciutadania i turistes.

La visita, guiada per José Manuel Plaça, director d’AAPP de Telefónica a la Comunitat Valenciana, també va comptar amb la presència del director del Patronat Costa Blanca, José Mancebo, el diputat de Fons europeus, Innovació i Agenda Digital, Adrián Ballester, el tècnic municipal de Turisme a Finestrat, Kike Ortuño i el director de l’estratègia “Finestrat, Destinació Turística Intel·ligent”, Miguel Ángel Catalá.

GABINET DE PREMSA (27.1.2020)