L’alcalde es va reunir amb empresariat de la Cala i es va comprometre a incorporar les seues propostes al Pla de Contingència de la platja

La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza una excursió nocturna en caiac el 5 de juliol coincidint amb el pròxim eclipsi lunar
18/06/2020
Finestrat rep més de 2.000 mascaretes a través d’una subvenció de la Diputació d’Alacant
23/06/2020

Dilluns passat 15 de juny l’Ajuntament de Finestrat va obrir la platja de la Cala seguint l’aplicació d’un Pla de Contingència enfront del COVID-19. El mateix dia l’alcalde, Juan Francisco Pérez, i la regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer, van rebre a empresaris d’aquesta zona, sobretot dels establiments que es troben en primera línia de platja, per a escoltar les seues inquietuds davant l’inici de la temporada turística coincidint amb la transició cap a la nova normalitat.
Al final de la trobada l’alcalde, Juan Francisco Pérez, va valorar de manera molt positiva la reunió perquè “el millor Pla de Contingència és la proximitat i atendre les peticions de les persones que viuen en la localitat i de les persones que tenen ací els seus negocis i l’estan passant molt malament arran de la crisi del COVID-19”. Entre les peticions que els empresaris van posar sobre la taula està l’obertura de nous accessos a la platja en pròximes dates quan augmente l’afluència de visitants conforme avance la desescalada. També van plantejar modificar horaris de serveis com la neteja de la platja per a evitar molèsties mentre les terrasses estan obertes. “Hem pres bona nota d’aquestes propostes”, va indicar l’alcalde, “i ens hem compromés a incorporar-les progressivament en el Pla de Contingència de la nostra platja”.
Campanya de promoció #FinestratSeguro
En aquesta trobada l’empresariat també va traslladar a l’alcalde la necessitat de reforçar la promoció turística. “Recollint aqueix guant hem llançat la campanya #FinestratSeguro per a donar a conéixer la nostra localitat com a destinació en diversos punts de la geografia espanyola i també en la pròpia Comunitat Valenciana. No sols pensant en els hotels, també en els bars, restaurants de la platja, del centre històric, el bulevard…. Tenim un municipi tranquil, ple d’encant, sostenible, que cuida molt el medi ambient i que ara també ho fa amb totes les garanties de seguretat conforme marca la circumstància enfront del COVID-19. I van agrair aquesta aposta per la inversió i la promoció que jo crec que enguany la necessitem més que mai”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUAN FRANCISCO PÉREZ, ACÍ

Finalment, l’alcalde els va felicitar per la iniciativa que van plantejar d’associar-se “i estic segur que tindrem una relació molt fluida i positiva amb la qual millorarem, entre tots, la nostra Cala de Finestrat”.

GABINET DE PREMSA (18.6.2020)