L’alcalde denúncia els retalls en matèria de sanitat a Finestrat en quedar-se sense el servei de pediatria que es va posar fa menys d’un mes

Finestrat present en el Smart City Expo World Congress amb el seu projecte “Muntanya intel·ligent Puig Campana”
25/11/2019
Més de 50 persones participen en el viatge a “PortAventura World” que organitza la Regidoria de Joventut de Finestrat
25/11/2019

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, va denunciar este matí la falta de pediatre en el consultori mèdic del casc històric després que es posara en marxa aquest servei recentment. “Desgraciadament no és notícia que constantment vegem retalls i falta de metges en la sanitat pública valenciana”, va lamentar l’alcalde. “El que és trist és l’ús de la sanitat per a fer política. En el cas de Finestrat, a una setmana de les eleccions generals del 10N ens comuniquen que el nostre consultori comptarà amb un pediatre fix a temps complet. No obstant això, 10 dies després de les eleccions ens comuniquen que ens quedem sense pediatre per falta de personal. Per descomptat, no toleraré que cap finestratense li prenguen el pèl en temes tan importants com és la salut i molt menys quan es tracta de la salut dels menors de Finestrat.” En aquest sentit, l’alcalde va reclamar a la Conselleria de Sanitat que rectifique i torne a implantar el servei de pediatria a temps complet, tots els dies, en el consultori de Finestrat “una població de més de 7.000 habitants”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS ACÍ

A més, va denunciar la gravetat dels retalls en altres pobles de l’interior de la Marina Baixa. “En el cas de Relleu, només té metge fins a les 10:00 hores i a Sella ara mateix no hi ha servei d’Infermeria. Per tant, no entenc que El Govern valencià anuncie polítiques per a evitar el desplobamiento en pobles xicotets i després tots els retalls en matèria de sanitat ho patisquen principalment els pobles xicotets de l’interior de la Marina Baixa”.

Per a l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “serà molt més fàcil mantindre 1 metge o 1 pediatre en un municipi quan només hi ha 1 abans de retallar precisament aqueix facultatiu. Per tant, els demane que rectifiquen i busquen la inversió per a atendre la necessitat més bàsica que és la salut”.

GABINET DE PREMSA (22.11.19)