L’alcalde de Finestrat va visitar el Centre Comercial La Marina, el 1r d’Espanya a aconseguir una certificació internacional en matèria de seguretat antiCovid-19

Comença a Finestrat el Pla Anual d’Acció contra el mosquit tigre
01/06/2020
La Biblioteca “Els nostres mestres” de Finestrat reobri les seues portes amb servei de préstec, devolució i consulta de llibres en sala
04/06/2020

L’alcalde, Juan Francisco Pérez, al costat de la regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer, va visitar aquest matí les instal·lacions del Centre i Parc Comercial La Marina amb motiu de la seua reobertura després de 3 mesos tancat a causa de la pandèmia del Covid-19 i l’Estat d’Alarma. En aquesta visita el primer edil va felicitar la gerència perquè La Marina ha aconseguit la primera certificació en CENTRES COMERCIALS SEGURS COVID-19 (SSC) a Espanya pel compliment de les normes i bones pràctiques enfront del COVID-19.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “hui visitem el Centre i Parc comercial La Marina amb motiu de la seua reobertura, la qual cosa suposa el retorn de moltes persones, sobretot joves, als seus llocs de treball. L’ocupació i la reactivació econòmica és molt important per a tots. No obstant això, en aquests moments cal prioritzar la seguretat. Per això, felicitem la gerència del Centre perquè han fet una inversió i un esforç molt importants per a garantir totes les mesures de seguretat a clients, treballadors i detallistes. I això s’ha vist reflectit en què hui La Marina de Finestrat siga referent a nivell d’Espanya amb l’obtenció d’una certificació internacional per les seues bones pràctiques enfront del Covid-19”. Aquesta certificació per part de l’auditoria de l’empresa escandinava SSC acredita que el Centre i el Parc Comercial La Marina compleixen amb pràctiques internacionals i consells de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i el Centre de Control i Prevenció de Malalties dels Estats Units (CDC).

Entre les mesures implementades està la instal·lació de vinils en sòl amb recomanacions als visitants sobre les normes de distanciament social, l’ús obligatori de màscara, la instal·lació de dispensadors de gel hidroalcohólico en diversos punts del centre, tres accessos únics per a limitar l’aforament al 30% de la seua capacitat, la sectorització de l’aparcament al 50% per a mantindre les distàncies amb places alternes i un major règim de neteja i desinfecció de totes les àrees comunes abans, durant i després de l’horari d’obertura.

Quant a la reobertura, pràcticament el 100% de les marques instal·lades en La Marina van obrir ahir les seues portes i la previsió és que a final de setmana estiguen totes en actiu. L’afluència de públic, segons la gerència del Centre, va ser molt positiva i seguint en tot moment les indicacions sanitàries. “Per tant, va concloure l’alcalde, satisfet en 2 sentits: Finestrat continua garantint la seguretat a totes les persones, tant veïns com turistes que trien la nostra destinació segura per a les seues pròximes vacances. I en matèria d’ocupació per la reobertura de les marques del Bulevard comercial perquè això garanteix que les persones que s’havien vist immersos en un ERTO es puguen incorporar al seu lloc de treball”.

En aquesta visita l’alcalde i l’edil d’Empresa van estar acompanyats pel gerent del centre, Florentino Fernández i el gerent de Màrqueting, Hugo Fuster. Per part seua, Florentino Fernández, Gerent del centre, va afirmar que “estem molt orgullosos de ser el primer centre en Espanya a obtindre la Certificació de SSC i, juntament amb les millores que s’han dut a terme, hem creat un entorn de confiança i assegurança per a donar la benvinguda als nostres clients. A més, ens acostem a una de les temporades altes per al centre en la que esperem rebre a milers de visitants entre juny i setembre. I gràcies a les noves mesures i al nostre certificat, els visitants podran visitar el Centre Comercial i el Parc Comercial sense preocupacions”. El Centre ha sigut sotmés a un complet canvi de la imatge de marca juntament amb la instal·lació de Wifi gratuït en tot el centre.

(GABINET DE PREMSA. 02.06.2020)

El Centre Comercial La Marina compleix 20 anys el pròxim 14 de setembre. És el principal complex comercial i d’oci de la comarca de la Marina Baixa. Situat en la localitat de Finestrat, és visitat sovint pels residents de Finestrat, Benidorm i els municipis veïns però també continua sent molt popular entre els turistes d’Anglaterra, Alemanya i Espanya. En el centre hi ha presents més de cent marques, entre elles algunes de primera línia com Zara, C&A, Benetton i Ikea. A més de les compres, el Centre Comercial La Marina compta amb restaurant i instal·lacions d’oci, moltes d’elles situades a la seua terrassa que ofereix seients a l’aire lliure, activitats per a xiquets i grans vistes de la ciutat.

El Centre Comercial i el Parc Comercial, administrat actualment per BNP Paribas Real Estigues, ha treballat estretament amb la seua agència de màrqueting, Why Media, per a integrar totes les mesures de seguretat antiCovid-19 amb la major comunicació i claredat possible cap als visitants.