L’alcalde de Finestrat torna a retre comptes en una xarrada oberta a la participació ciutadana

Finestrat commemora el “Dia Internacional de la Dona” amb una setmana d’actes en col·laboració amb l’Associació de Dones
21/02/2019
L’Ajuntament reforça el seu compromís amb la Comunitat de Regants “Els Molins” de Finestrat
21/02/2019

sdr

LA TROBADA SERÀ DIJOUS QUE VE, 28 DE FEBRER, A LES 19:30 HORES, EN LA CASA DE CULTURA

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, torna a retre comptes davant dels seus veïns en una xarrada oberta a la participació ciutadana. Serà el dijous de la setmana que ve, dia 28 de febrer, a les 19:30 hores, en la Casa de Cultura. En els últims 4 anys l’alcalde ha mantingut cinc trobades amb la ciutadania per a explicar la gestió municipal, les obres en marxa, els projectes previstos per a pròximes dates i, sobretot, per a respondre personalment dubtes i escoltar les propostes dels ciutadans per a millorar Finestrat.

sdr

En paraules de l’alcalde, “dijous que ve celebrem l’última trobada amb la ciutadania d’aquesta legislatura. Torne a retre comptes en la Casa de Cultura, principalment perquè els veïns pregunten i ens aporten les idees que consideren per a millorar, entre tots, la localitat. M’agradaria aprofitar per a agrair-los la seua col·laboració perquè des que comencem a celebrar aquestes trobades ha anat venint cada vegada més gent a plantejar-nos les seues inquietuds. La meua il·lusió és que els assistents isquen més i millor informats sobre les principals necessitats que cobrirem i en què invertim els seus impostos”. En aquesta ocasió la trobada també es podrà seguir en directe per Facebook Live. “Si això és més transparència i més proximitat seguirem fent-ho, va indicar l’alcalde. “En definitiva, de la qual cosa es tracta és de que els veïns ens aporten la seua visió de com volen millorar la localitat”.

Des que Juan Francisco Pérez va ser investit alcalde al juny de 2013 ha retut comptes davant de la ciutadania diverses vegades (desembre de 2015, setembre 2016, juny de 2017 i febrer i juny de 2018). En totes aquestes trobades la dinàmica ha sigut la mateixa: l’alcalde exposa l’estat de la gestió municipal, els projectes en marxa i la previsió per als pròxims mesos. I, a continuació, obri un torn de preguntes per als assistents a la xarrada. Aquest torn s’ha ampliat en les últimes convocatòries amb la possibilitat de preguntar en directe a través de Facebook.

A més d’aquestes trobades, altres exemples de transparència i proximitat en aquesta legislatura són els “Rom meeting”, “que també celebrarem en pròximes dates per als residents d’una altra nacionalitat i que farem en anglés a causa del gran pes de la comunitat britànica a Finestrat”, va informar l’alcalde. La ciutadania també té la possibilitat d’assistir a les Juntes de Govern Local per a conéixer la gestió municipal per dins i poden seguir les sessions plenàries en directe a través d’Internet en el canal FinestratDirecto de YouTube.

GABINET DE PREMSA (21.2.19)