L’alcalde de Finestrat torna a retre comptes a la ciutadania en una trobada que també es podrà seguir en directe per facebook live

Finestrat continua treballant en la prevenció de la violència de gènere amb els tallers “Sí diferents però no desiguals”
25/11/2019
Pròxima Junta Govern oberta a l’assistència ciutadana: dijous 28, 8:30h
27/11/2019

ES TRACTA DE LA PRIMERA TROBADA DE LA LEGISLATURA 2019-2023 EN LA QUAL LA CIUTADANIA PODRÀ PRENDRE LA PARAULA, UNA VEGADA MÉS, PER A TRANSMETRE LES SEUES CONSULTES O QUEIXES

Aquest dimarts, dia 3 de desembre, la Casa de Cultura de Finestrat acollirà una trobada de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, amb la ciutadania a partir de les 19:30 hores. Aquesta trobada també es podrà seguir en directe a través de Facebook Live.

Tal com va explicar la primera autoritat local, Juan Francisco Pérez “sense cap dubte m’haguera agradat celebrar aquesta trobada amb la ciutadania molt abans. No obstant això, les recents eleccions ens han dificultat la seua organització perquè no volíem que es llegira en clau electoral. Al contrari, aquest sistema ens està funcionant de manera molt positiva. És una iniciativa pensada perquè, entre tots, millorem el nostre municipi. Per això, hem esperat que passaren els processos electorals per a reprendre aquesta xarrada que està funcionant molt bé”. La dinàmica es manté respecte a trobades anteriors i és que durant 1 hora la ciutadania podrà traslladar personalment l’alcalde les queixes, suggeriments o qüestions que consideren que es pot modificar en el municipi. En aquest sentit, l’alcalde va fer una crida a la participació “perquè cada vegada assisteixen més persones a la Casa de Cultura per a participar en aquest diàleg tan constructiu per a la nostra localitat”.

A més, com en anteriors ocasions, es podrà seguir en directe a través de Facebook Live “perquè les persones que no es puguen desplaçar també tinguen l’oportunitat de traslladar-nos les seues propostes”, va indicar l’alcalde.
Es tracta de la primera xarrada a la ciutadania d’aquesta legislatura 2019-2023. En la passada legislatura va haver-hi, almenys, una trobada anual amb els veïns, a més dels “ron meeting”, reunions amb els residents d’altres nacionalitats i que se celebren principalment en anglés a causa de l’elevada presència de veïns de nacionalitat britànica.
Aquesta xarrada tindrà lloc a la Casa de Cultura, aquest dimarts, 3 de desembre, a les 19:30 hores, i també es podrà seguir en directe per Facebook Live a través de la pàgina institucional de l’Ajuntament.

(GABINET PREMSA.26.11.2019)