L’alcalde de Finestrat torna a rendir comptes davant la ciutadania el dijous 7 de març

Finestrat acull un simulacre de rescat en muntanya amb unitats dron i programes d’Intel·ligència Artificial
01/03/2024
Nova aula d’estudi a La Cala de Finestrat
05/03/2024

LA TROBADA SERÀ A LA CASA DE LA CULTURA I ES PODRÀ SEGUIR EN DIRECTE PER FACEBOOK LIVE I YOU TUBE

ELS ASSISTENTS A LA CASA DE LA CULTURA I LES PERSONES QUE SEGUISQUEN LA XARRADA PER XARXES SOCIALS TINDRAN OCASIÓ DE PREGUNTAR A L’ALCALDE EN TEMPS REAL

SEGUIU EL DIRECTE CLICANT ACÍ 

 L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, torna a rendir comptes davant la ciutadania. Serà el dijous de la setmana vinent, dia 7 de març, a les 19.00 hores a la Casa de la Cultura. Com és habitual aquesta trobada es podrà seguir de manera presencial en la mateixa sala d’actes i també en directe a través de Facebook Live i el canal Finestrat Directe de YouTube, facilitant així la interacció de la ciutadania per xarxes socials i en temps real.

“Dijous que ve 7 de març tornem a rendir comptes davant la ciutadania i a explicar tot el que es fa des de l’Ajuntament”, va indicar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca. “I ho fem com ens agrada: escoltant més que parlar. Per a mi el més important és estar prop dels meus veïns, escoltar les seues impressions, les seues inquietuds i també les seues queixes. Ens ha funcionat molt bé cada vegada que ho hem organitzat així. I gràcies a les tecnologies també és possible seguir les xarrades i participar a través de les xarxes socials. Espere que els nostres veïns participen. Per descomptat considere que Finestrat hui és un municipi molt millor gràcies precisament a aquesta proximitat, a aquesta transparència i a la interacció diària que tenim veïns, veïnes i govern local”.
POTS ESCOLTAR LES PARAULES DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

La xarrada serà el dijous 7 de març, a les 19.00 hores, a la Casa de la Cultura i es podrà seguir en directe per Facebook Live en la pàgina de l’Ajuntament @finestrat, també pel canal Finestrat Directe de YouTube. “Parlarem de qüestions com els terminis de l’Institut, de la 2a Escola Infantil, dels projectes que tenim en marxa en matèria d’innovació i accessibilitat com l’elevador al Castell, els treballs en La Penya o l’anell verd per als vianants. També explicarem els pressupostos que acabem d’aprovar per a aquest exercici. En definitiva, és una xarrada per a escoltar les aportacions dels veïns i així continuar treballant junts pel futur de Finestrat”.

(GABINET PREMSA.1.3.2024)