L’alcalde de Finestrat reprén les xarrades amb la ciutadania i rendirà comptes divendres que ve 28 de maig

Recepció al nou president de l’Associació Empresarial de Finestrat
19/05/2021
La jove pilotari de Finestrat Reyes Picó aconsegueix el títol de Subcampiona autonòmica de frontó femení
21/05/2021

LA XARRADA SERÀ A LA CASA DE CULTURA I ES PODRÀ SEGUIR EN DIRECTE PER FACEBOOK LIVE I PER TWICH
ELS ASSISTENTS A LA CASA DE CULTURA I LES PERSONES QUE SEGUISQUEN LA XARRADA PER XARXES SOCIALS TINDRAN OCASIÓ DE TRASLLADAR A L’ALCALDE LES SEUES INQUIETUDS I PROPOSTES PER A MILLORAR FINESTRAT

Divendres que ve, dia 28 de maig, la Casa de Cultura de Finestrat acollirà la trobada de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, amb la ciutadania a partir de les 19.30 hores. Es podrà seguir de manera presencial fins al 75% de l’aforament de la sala d’actes i també en directe a través de Facebook Live i el canal @finestratayuntamiento en Twich.
“Il·lusionat de reprendre les xarrades amb la ciutadania”, va indicar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca. “Era una dinàmica molt positiva que portàvem avant en els últims anys en la qual rendim compte de la gestió de l’Ajuntament i després obrim un torn de preguntes i propostes. Desgraciadament la pandèmia no ens ha permés celebrar aquestes reunions. Ara tenia ja moltes ganes de reprendre aquest contacte amb els veïns i serà divendres que ve, dia 28 de maig, a les 19.30 hores, a la Casa de Cultura. Amb totes les mesures de seguretat tornem a donar la cara, explicarem el que hem fet i, sobretot, escoltarem els nostres veïns per a millorar entre tots, el nostre municipi”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

L’aforament permés actualment a la sala d’actes de la Casa de Cultura és del 75%. També es podrà seguir en directe aquesta xarrada per Facebook Live a la pàgina de l’Ajuntament, tal com es feia en anteriors edicions. I la novetat serà la seua emissió en reproducció en continu pel canal @finestratayuntamiento en Twich.

(GABINET PREMSA.20.5.2021)