L’alcalde de Finestrat reprén la xarrada amb la ciutadania i rendirà comptes divendres que ve 11 de novembre

L’Ajuntament renova el seu compromís amb el Club Voleibol Finestrat
03/11/2022
Aproven la bonificació del 75% de l’impost sobre vehicles que generen menys impacte ambiental
08/11/2022

Finestrat

LA TROBADA SERÀ A LA CASA DE LA CULTURA I ES PODRÀ SEGUIR EN DIRECTE PER FACEBOOK LIVE

ELS ASSISTENTS A LA CASA DE CULTURA I LES PERSONES QUE SEGUISQUEN LA XARRADA PER XARXES SOCIALS TINDRAN OCASIÓ DE PREGUNTAR A L’ALCALDE EN TEMPS REAL

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, torna a rendir comptes davant la ciutadania. Serà el divendres de la setmana vinent, dia 11 de novembre, a les 19.00 hores a la Casa de la Cultura. Com és habitual aquesta trobada es podrà seguir de manera presencial en la mateixa sala d’actes i també en directe a través de Facebook Live, el canal @finestratayuntamiento en Twich i el canal Finestrat Directe de YouTube.

“Divendres que ve, 11 de novembre tornem a rendir comptes davant la ciutadania i a explicar tot el que es fa des de l’Ajuntament”, va indicar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca. “I ho fem amb el mateix format de trobades anteriors: escoltar més que parlar. Per a mi el més important és estar prop dels meus veïns, escoltar les seues impressions, les seues inquietuds i també les seues queixes. Ens ha funcionat molt bé al llarg d’aquests últims anys. I gràcies a les tecnologies també és possible seguir les xarrades i participar a través de les xarxes socials. Espere que els nostres veïns participen. Per descomptat considere que Finestrat hui és un municipi molt millor gràcies a la interacció que hi ha entre els veïns i el govern municipal”.

 

La xarrada serà el divendres, 11 de novembre, a les 19.00 hores, a la Casa de Cultura i es podrà seguir en directe per Facebook Live en la pàgina de l’Ajuntament @finestrat, també pel canal @finestratayuntamiento en Twich i el canal Finestrat Directe de YouTube. “Parlarem de qüestions com la situació de l’institut i el motiu de la demora en els terminis després del calendari de pagaments emés des de Conselleria. També explicarem els projectes més imminents que tenim a la vista. I, sobretot, escoltarem les seues propostes per a continuar treballant junts pel futur de Finestrat”.

POTS ESCOLTAR L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

(GABINETE PRENSA.3.11.2022)