L’alcalde de Finestrat reprén aquest divendres les xarrades amb la ciutadania

Programa Fira del Llibre 2022
10/05/2022
Finestrat amb les empreses: xarrades sobre Reforma laboral i declaració de la renda al Viver del Bulevard comercial
10/05/2022

Finestrat

LA TROBADA SERÀ A LA CASA DE LA CULTURA I ES PODRÀ SEGUIR EN DIRECTE PER FACEBOOK LIVE I PER TWICH

ELS ASSISTENTS DE LA CASA DE CULTURA I LES PERSONES QUE SEGUISQUEN LA XARRADA PER XARXES SOCIALS TINDRAN OCASIÓ DE PREGUNTAR A L’ALCALDE

Aquest divendres, dia 13 de maig, la Casa de la Cultura de Finestrat acollirà la trobada de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, amb la ciutadania a partir de les 19.30 hores. Es podrà seguir de manera presencial en la sala d’actes i també en directe a través de Facebook Live i el canal @finestratayuntamiento en Twich.

“Aquesta setmana tornem a fer alguna cosa que ja és habitual a Finestrat: rendir comptes davant la ciutadania i explicar tot el que es fa des de l’Ajuntament de Finestrat”, va indicar l’alcalde. “La trobada es podrà seguir a la Casa de Cultura i també en directe per streaming, de manera que qualsevol persona interessada, bé des de la pròpia sala o des de la seua casa, puga preguntar el que considere oportú sobre el seu carrer, la seua zona o qualsevol qüestió relativa a la gestió municipal i el propi municipi. Per a mi és molt important estar prop dels veïns i és molt important que tots se senten partícips de com avança i com creix la localitat”.

POTS ESCOLTAR L’ALCALDE, ACÍ

La xarrada serà aquest divendres, 13 de maig, a les 19.30 hores, a la Casa de Cultura. Es podran participar des de la mateixa sala d’actes de la Casa de Cultura i també es podrà seguir en directe per Facebook Live en la pàgina de l’Ajuntament, i pel canal @finestratayuntamiento en Twich. “Parlarem de qüestions com en quin punt estem de l’Institut o com evolucionen les diverses obres que tenim en marxa en la localitat”.

(GABINET PREMSA.9.5.2022)