L’alcalde de Finestrat es reuneix amb l’Associació de Comerciants i Restauradors de la localitat

Torna l’enquesta #jovesambveu per a recollir les inquietuds dels joves de Finestrat
12/02/2021
Finestrat concentra més de 40 zones verdes públiques on s’està apostant per l’ús eficient i sostenible de l’aigua
15/02/2021

“EL QUE TÉ UN RESTAURANT, EL QUE TÉ UN BAR, EL QUE TÉ UN COMERÇ NO ÉS EL CULPABLE D’AQUESTA PANDÈMIA”, RECLAMA JUANFRAN PÉREZ LLORCA

Escoltar les seues queixes. Entendre el seu descontentament i la seua impotència. Assegurar-los el suport incondicional de l’Ajuntament i garantir-los les ajudes que siguen necessàries. Amb aquestes premisses s’ha reunit l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca amb l’Associació de Comerciants i Restauradors de Finestrat, presidida per Adrián Megías, per a traslladar-los tot el suport del Consistori.

“Coincidim tots que les ajudes del Pla Resistir de la Generalitat són insuficients i que l’administració local haurà d’anar aportant diners iguals que la Diputació Provincial. En aquest sentit al març ja podran sol·licitar les ajudes. Fins i tot accelerarem el procés amb la condició que puguen de manera immediata cobrar aqueixes ajudes” ha assenyalat l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca. Hi haurà per a això totes les setmanes reunions de seguiment per a accelerar i concretar qualsevol problema que puga sorgir.

El màxim edil també s’ha compromés a facilitar la pròxima reobertura i ha assegurat que no es cobrarà per les taules i les cadires que els bars i restaurants traguen a la via pública durant tot l’any.

“Hem establit que en el moment que s’òbriguen les restriccions l’Ajuntament establirà un nou sistema perquè puguen ocupar més temps i tinguen més espai els bars i restaurants a les terrasses dins dels espais públics” ha explicat l’alcalde.

El sector de l’hostaleria de Finestrat, castigat ja per un any de pandèmia, i ara per un tancament que s’allargarà més de 30 dies demana poder treballar amb totes les responsabilitats i mesures necessàries.

En aquest sentit, Juanfran Pérez Llorca els ha reiterat “que ells no són els culpables d’aquesta pandèmia i que la Generalitat no pot amagar el seu fracàs en la gestió de la pandèmia culpabilitzant als bars i restaurants”

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE DE FINESTRAT JUANFRAN PÉREZ LLORCA ACÍ

L’alcalde de Finestrat ha recordat que existeixen estudis com l’informe recent de l’Institut Carles III que revelen que el 40% dels contagis són d’origen desconegut i que més del 35% es produeixen en l’àmbit familiar.

Es calcula que més de 10.000 restaurants i bars han tancat o estan a punt de fer-ho a la Comunitat Valenciana des de que es va iniciar aquesta pandèmia.