L’Ajuntament renovarà el paviment de la planta soterrani de l’aparcament municipal

Finestrat reconeix aquest divendres als jóvens que han aconseguit el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic
12/03/2019
La Regidoria de Joventut de Finestrat llança un taller titulat “Buscant el sucre”
12/03/2019

EL PROJECTE ASCENDEIX A 95.000€ I SERÀ SUFRAGAT DES DEL CONSISTORI

Des de l’Ajuntament de Finestrat executaran en pròximes dates les obres de pavimentació de la planta soterrani de l’aparcament municipal. Es tracta d’una actuació d’urgent necessitat a causa del deteriorament que presenta la superfície d’aquesta planta. El consistori ja ha redactat el projecte que preveu l’execució d’una actuació semblant a què ja es va realitzar en la planta 1 d’aquest mateix aparcament.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “en breu licitarem les obres de l’aparcament municipal on renovarem el paviment de la planta soterrani (-1) perquè presenta molt mal estat. També pintarem i millorarem la rampa d’eixida. La intenció és adjudicar aquest contracte durant el pròxim mes i executar els treballs com més prompte millor per a no interferir gens ni miqueta l’estacionament dels usuaris”. L’alcalde va recordar que a l’octubre de 2017 ja es va executar aquesta actuació en la planta 0 “on renovem el paviment i eliminem els desnivells que presentava. Vist el bon resultat d’aquella actuació ara destinarem més de 90.000€ a reposar tot el ferm de la planta -1 i acabar amb els problemes del ferm que tantes molèsties i brutícia ens està ocasionant”.

L’aparcament municipal va obrir en 2007 per a donar solució al problema de falta d’espai en el nucli històric tradicional. Disposa de 202 places, de les quals més del centenar estan llogades. En aquests moments, la pràctica totalitat de les places reservades per a abonats es troben en la planta 0. Les obres de pavimentació s’executaran en la planta -1 (soterrani) amb un pressupost que ascendeix a 98.403’38€, sufragat al 100% des de l’Ajuntament.

(GABINET DE PREMSA. 8.3.2019)