L’Ajuntament renova el seu suport al Club de Futbol Unió Esportiva Finestrat

Ordre del dia: sessió plenària extraordinària Ajuntament Finestrat. Dimecres 27 desembre, 9.00h.
26/12/2023
Sus Majestades Los Reyes Magos de Oriente llegarán en dos cabalgatas a Finestrat
27/12/2023

Donar suport a la pràctica de l’esport, motivar i mantindre als joves en la pràctica esportiva i potenciar la proposta municipal d’activitats d’aquesta índole. Amb aquests objectius des de l’Ajuntament tornen a renovar el conveni de col·laboració amb el CF Unió Esportiva Finestrat. Així ho van subscriure l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, i el president del Club, Miguel Martínez Campoy, comptant amb la presència de la regidora d’Esports, Beatriz Quintillán. i el coordinador esportiu, Francisco Alemany Pérez “Repe”.

L’aportació econòmica de l’Ajuntament a aquest conveni és de 15.000 euros i serà destinada a costejar despeses com l’adquisició d’equipaments esportius, servei d’arbitratge, farmacioles, competicions de querubins o material esportiu, entre altres. Per part seua, el Club té el compromís de reservar un 10% del total de les places perquè l’Ajuntament puga atorgar-les, de manera gratuïta, a aquells xiquets/as en situació de major vulnerabilitat i segons establisquen des dels Serveis Socials municipals.

“Ens mantenim ferms en el nostre compromís de continuar fomentant l’esport des d’edats primerenques i entre els joves, amb tots els valors d’esforç, constància i treball en equip que es treballen. En aquesta ocasió renovem col·laboració amb el CF Unió Esportiva Finestrat, entitat que concentra ja un centenar de jugadors entrenant en el nostre camp de La Foia”, així ho va explicar la regidora d’Esports, Beatriz Quintillán.

El planter de futbol base finestratí que acull aquest Club abasta des de “l’escoleta” amb 4 i 5 anys, passant per prebenjamí (6-7 anys), benjamí (8-9 anys), aleví (10-11 anys), infantil (12-13 anys), i Sènior (de 18 a 22 anys). En total, més de 100 xiquets/es i joves que entrenen de dilluns a divendres en el Camp La Foia, a més de l’equip Sènior que disputa la seua lliga en 2a regional.

(GABINET PREMSA.27.12.2023)