L’Ajuntament renova el seu suport a l’Associació de Mares i Pares del CEIP “Balcó de Finestrat”

Qualificació EXCEL·LENT: Resultats analítiques arena i aigua de la platja de la Cala de Finestrat
19/07/2019
Viu el cap de setmana a Finestrat amb la “Festa de la Cervesa”, les activitats infantils a la Cala i el sainet en valencià
19/07/2019

L’alcalde, Juan Francisco Pérez, i la presidenta de l’AMPA del CEIP ‘Balcó de Finestrat’, Nuria Paniagua, van firmar ahir el conveni de col·laboració mitjançant el qual el consistori recolzarà amb 2.000€ a l’Associació de Mares i Pares d’aquest centre educatiu per a organitzar diverses activitats al llarg del curs escolar.

En el moment de la firma del document també va estar present la regidora d’Educació, María Dolores Viudes.

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, va posar en valor la labor de les mares i pares que s’impliquen en l’AMPA. “Com cada any renovem el suport que prestem des del consistori al temps i la dedicació de les mares i els pares que s’impliquen en el dia a dia de la comunitat educativa. I ho fem renovant aquest conveni mitjançant el qual realitzem una aportació econòmica de 2.000€ per a ajudar-los en l’organització de totes aquelles accions que consideren interessants al llarg del curs escolar com pot ser excursions, tallers i esdeveniments lúdics”.

(GABINET DE PREMSA: 18.07.19)