L’Ajuntament renova el seu compromís amb el Club Voleibol Finestrat

Finestrat Celebra aquest diumenge el DIA DE LA BICI
03/11/2022
L’alcalde de Finestrat reprén la xarrada amb la ciutadania i rendirà comptes divendres que ve 11 de novembre
03/11/2022

Promocionar l’esport, motivar i mantindre als joves en la pràctica esportiva i, en aquest cas, donar suport a la pràctica del voleibol a Finestrat. Aquests són els principals objectius que impulsa una vegada més l’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Esports i que motiva la renovació del conveni de col·laboració amb el Club Voleibol Finestrat mitjançant el qual rebran una aportació econòmica de 15.0000€. Així va quedar formalitzat amb la signatura de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca i la presidenta del Club, Rebeca Fernández, en un acte que va comptar amb la presència de l’edil titular de l’àrea, David Alarcón.

“És un dels clubs més arrelats i consolidats de Finestrat”, va indicar el regidor d’Esports, David Alarcón. “Compta amb prop de 150 jugadors, sobretot xiques que arriben ja al 80%, i una pedrera masculina en augment. A més dels entrenaments del club també hi ha uns 60 xiquets/es en les classes extraescolars de volei que imparteix el Club en els dos col·legis, tant el Balcó de Finestrat com el Puig Campana. Per tant, estem parlant de prop de 200 xiquets/es i joves, des dels 5 anys fins als 30, dedicats al voleibol a Finestrat, la qual cosa motiva que aquest Ajuntament continue apostant per aquest esport. I ho fem amb aquesta aportació econòmica i també amb noves instal·lacions com les futures pistes de voleibol de platja en la zona poliesportiva de la Foia”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR D’ESPORTS, DAVID ALARCÓN, ACÍ

En aquest sentit cal recordar que el voleibol de platja, impulsat també des del Club, ha forjat esdeveniments com el torneig més antic d’Espanya de voleibol de platja en modalitat 4 x 4 que es disputa cada 15 d’agost des de fa 45 anys a la Cala de Finestrat; també en aquesta modalitat Finestrat ha aconseguit títols nacionals i autonòmics: Penélope Penichet i Sofía Milà, les dues de la pedrera de l’equip de 1a Nacional van ser Subcampiones Autonòmiques i 11a d’Espanya; Lara Germán i Ainhoa Miravalles, també jugadores de la pedrera, van aconseguir el títol de campiones autonòmiques i novenes d’Espanya; i la mateixa presidenta del Club, Rebeca Fernández, va aconseguir el Campionat d’Espanya de Voleibol de platja A3.

Quant a la temporada 2022-2023, actualment el primer equip del Club Voleibol Finestrat està en categoria nacional i líder al costat de Las Palmas, amb 3 victòries i 1 derrota.

Les juvenils van en 3a posició en 2a divisió autonòmica; l’equip júnior va líder en categoria júnior autonòmica que és la màxima divisió a nivell Comunitat Valenciana; les cadets van en 3a posició en la lliga provincial i les infantils van líder, també en la lliga provincial. Al seu torn hi ha equips benjamí i aleví que entrenen des de començaments de la temporada fins que arranquen les lligues comarcals.

Cal recordar que el Club Voleibol Finestrat manté el seu compromís de reservar el 10% de les places per a xiquets/es de famílies en situació de vulnerabilitat social que podran formar part del club de manera gratuïta.

(GABINET PREMSA.2.11.2022)