L’Ajuntament invertirà més de 450.000€ en l’ampliació del cementeri municipal de Finestrat

Vesprada de teatre a Finestrat per una bona causa: Mujeres con Voz Marina Baixa
30/11/2020
Carta als Reis d’Orient en valencià
01/12/2020

Era una necessitat urgent i necessària. L’Ajuntament de Finestrat adjudica les obres per a l’ampliació del Cementeri municipal. S’actuarà en la parcel·la de titularitat municipal que està annexa a l’actual cementeri i que han servit fins ara d’aparcament.

En total, són quasi 1.300 metres quadrats on està prevista la construcció en una primera fase d’un conjunt de nínxols que cobrisquen les futures necessitats de la localitat. També està prevista la connexió amb el cementeri existent, així com un mòdul de restes, una nova ossera, un columbari i l’accés a aquestes dependències amb un vial més ampli perquè també condueix cap al Camp de Futbol.

El pressupost supera els 450.000 euros “i, a més de l’execució de les fosses, es preveu un plantejament arquitectònic unificat. El nostre objectiu amb tot això, una vegada finalitzada aquesta nova actuació, és que tot el cementeri municipal quede integrat de manera unitària”, va indicar l’edil d’Obres i Projectes, José Vicente Lloret, en la seua visita a la parcel·la.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, JOSÉ VICENTE LLORET, ACÍ

També s’aprofitaran les obres per a readaptar els serveis que actualment estan en funcionament en el cementeri com les condícies i les fonts. Quant a l’inici d’aquests treballs, que ja estan adjudicats i contractats, està previst per a començament de 2021.

GABINET DE PREMSA (30.11.2020)