L’Ajuntament inverteix prop de 70.000€ a impermeabilitzar i millorar l’accessibilitat del gimnàs municipal

Les Sènior del Club Voleibol Finestrat es mantenen líders invictes en 1a divisió nacional i reben a casa aquest diumenge al CV Sedaví
05/11/2021
Obert el termini de sol·licitud de la bonificació fiscal sobre el rebut de l’IBI a Finestrat
08/11/2021

L’OBRA COMPTA AMB UNA SUBVENCIÓ DEL 80% DE LA DIPUTACIÓ D’ALACANT

Els vestuaris del gimnàs municipal de la plaça de la Unió Europea acusava problemes de filtracions i humitats que també afectaven la sala de musculació. Per a solucionar aquesta situació, des del consistori han executat una obra consistent en la impermeabilització de la coberta del gimnàs i també les escales d’accés a aquesta instal·lació esportiva municipal. Al mateix temps, han renovat els vestuaris, millorant la seua accessibilitat mitjançant la supressió de les barreres arquitectòniques existents. L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca al costat del 1r tinent alcalde i regidor d’Urbanisme, Víctor Darío Llinares, el regidor d’Esports i l’arquitecta tècnica, Mariló Llorca, va visitar aquest edifici municipal on ja s’han culminat les obres.

“Molt agraït perquè aquestes xicotetes subvencions de la Diputació d’Alacant venen molt bé a pobles com Finestrat per a poder reformar i adaptar, en aquest cas, instal·lacions esportives. Amb una inversió de quasi 70.000€ hem impermeabilitzat i hem creat l’accessibilitat al gimnàs municipal, una de les instal·lacions més antigues del municipi. Hem fet lavabos totalment nous, totalment accessibles i adaptats, que a més serveixen per a millorar en estalvi energètic amb lluminàries tipus LED i sobretot garantir l’accessibilitat en els edificis més antics” ha declarat l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca.

 

 

 

 

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE , JUANFRAN PÉREZ, ACÍ

És una instal·lació municipal que presentava filtracions d’aigua i humitats a causa de problemes en la coberta dels vestuaris. S’ha realitzat per tant, una obra per a impermeabilitzar les superfícies per on discorrien aquestes filtracions com la terrassa de la Llar de Pensionistes i la mateixa escala d’accés. També s’ha creat una cambra d’aire en el quart de musculació per a evitar humitats.

El pressupost total de l’obra ascendeix a 66.597,43€ i compta amb una subvenció de la Diputació d’Alacant que ascendeix a 52.711,17€ dins de la Convocatòria d’Ajudes Econòmiques a Ajuntaments per a la construcció, millora, ampliació o reforma d’instal·lacions esportives 2021 (Pla +Esport 2021).