L’Ajuntament insta a la Generalitat a resoldre la falta de pediatra en el consultori mèdic i a obrir el centre de la Cala

L’Escola de Pilota de Finestrat es juga demà a casa la primera posició de la lliga enfront del Benidorm
27/01/2022
“Compartit”, la nova exposició d’Anne Marie Jarreau al Museu de Finestrat
28/01/2022

L’Ajuntament de Finestrat està rebent nombroses queixes de veïns per la falta de pediatra en el consultori mèdic del centre històric.

La regidora de Sanitat, Nati Algado, va instar a la Generalitat Valenciana “a posar fi, d’una vegada, a una situació insofrible, sobretot, en l’actualitat amb molts pares amb xiquets contagiats de COVID-19 que acudeixen al consultori i es troben que no hi ha pediatre. Va ser una lluita d’aquest ajuntament aconseguir un pediatre a jornada completa. I ara la Generalitat sembla haver trencat aquest compromís”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA ACÍ

Igualment l’edil de Sanitat va manifestar el seu descontent perquè l’Ajuntament va acabar fa ja dos mesos les obres del Consultori mèdic de la Cala i, hui dia, segueix sense obrir les seues portes “perquè la Conselleria encara no ha completat l’equipament. I segons ens han informat des de Sanitat, encara pot passar més d’1 mes fins a acabar-ho. Per tant, des de l’Ajuntament continuarem batallant pels drets dels nostres veïns. Amb la sanitat, no es pot jugar, no ens poden fallar.”