L’Ajuntament habilita un aparcament en Balcón de Finestrat en atenció a les peticions veïnals

Concert de l’orquestra de la Diputació d’Alacant ADDA-SIMFÒNICA a l’Auditori del Castell de Finestrat
21/07/2021
L’Ajuntament continua donant suport a la labor de l’AMPA del col·legi “Balcó de Finestrat” amb la signatura d’un conveni de col·laboració
22/07/2021

Comencen les obres per a crear una zona d’aparcament amb capacitat per a 15 vehicles en l’Avinguda Granada de Balcón de Finestrat. L’actuació respon a una petició veïnal per a dotar de més places de pàrquing als residents d’aquestes urbanitzacions. El pressupost de l’actuació ascendeix a 37.102,99€, sufragats des de l’Ajuntament, i les obres duraran entre 2 i 3 setmanes.

El regidor d’Obres i Projectes, José Vicente Lloret, va informar que “aquests treballs venen a donar resposta a una necessitat que ens van traslladar els propis veïns que resideixen en la zona nord de Balcón de Finestrat. Per tant, estudiem la proposta i hem considerat que podíem portar-la avant dins d’una parcel·la municipal destinada a reserva viària que està adjacent a l’Avinguda Granada”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, JOSÉ VICENTE LLORET, ACÍ

Els treballs no afecten el trànsit ni la circulació. En finalitzar s’haurà generat espai per a aparcament de 15 vehicles aproximadament, la qual cosa evitarà l’ocupació de calçada destinada al trànsit. “Calculem que per a habilitar aquest aparcament ocuparem uns 200m2 de la parcel·la municipal”. Ara mateix estan treballant en el desmunt de les terres. Després els treballs continuaran amb la creació d’un xicotet mur de contenció de terres, i finalment el paquet de ferm, compost per llastos i aglomerat asfàltic. L’actuació finalitzarà amb la corresponent senyalització vertical i horitzontal de la zona.

GABINET DE PREMSA.21.7.2021