L’Ajuntament executa obres de millora en els vials que enllacen la Cala amb el Bulevard comercial

Comença l’Estiu Cultural amb la música melòdica de la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí de Finestrat
12/07/2021
Joventut ens porta d’excursió en caiac baix la lluna plena el 24 de juliol
12/07/2021

L’ALCALDE VA VISITAR LA PASSADA NIT ELS TREBALLS DE RENOVACIÓ DE L’ASFALTAT DE L’AVINGUDA FINESTRAT I CARRER XALÓ
L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va estar anit amb el regidor d’Obres i Projectes, José Vicente Lloret, en l’Avinguda Finestrat on es van executar els treballs de renovació del paviment de la calçada. També van actuar al carrer Xaló per a renovar l’asfaltat i habilitar guals de reducció de la velocitat. Aquestes obres continuaran demà dimarts, al matí, en el carril dret de baixada de l’Avinguda Picasso després de detectar també senyals de deterioració. El conjunt dels treballs d’asfaltat té un cost de 43.000€ sufragats des de l’Ajuntament de Finestrat al 100%. I tenen com a principal objectiu millorar els vials que enllacen la Cala amb el bulevard comercial.

En paraules de l’alcalde, Juanfan Pérez Llorca, “a les 22.00 hores de la passada nit hem començat els treballs de pavimentat i millora de l’Avinguda Finestrat, la qual cosa era l’antiga nacional 332 al seu pas per la Cala. Es tracta d’una artèria de molt de trànsit i no podíem tallar-lo durant el dia. Per això, per a perjudicar el menys possible als vianants i circulació estem treballant a la nit. Hem començat en Avinguda Finestrat i carrer Xaló perquè hi ha diverses foradades per reparar. I demà seguirem en l’Avinguda Picasso, una altra de les principals artèries que enllacen la Cala amb el Bulevard comercial. Allí sí que és possible desviar el trànsit i tindre un vial alternatiu. Per tant, farem aquests treballs durant el dia”. L’alcalde va lamentar els sorolls i molèsties que sempre generen les obres “És cert que no ha hagut de ser una nit fàcil però no hi havia alternativa més que fer els treballs a la nit perquè ací no podíem desviar el trànsit. Així que agrair la paciència i comprensió de tots els veïns”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

Accés a la Cajola

Aquestes millores en els vials de la Cala i bulevard comercial se sumen a les recents obres realitzades a la Cajola. Allí han creat un accés més directe i visible a una de les primeres zones comercials que es van desenvolupar en el bulevard. També han suprimit les barreres arquitectòniques que presentaven els passos per als vianants d’aqueix tram. En pròximes dates es rebaixaran tots els passos des de la principal rotonda de les superfícies comercials fins a la seua intersecció amb l’Avinguda Finestrat.

GABINET DE PREMSA (12.7.2021)