L’Ajuntament destinarà més de 100.000€ a millorar i embellir les urbanitzacions de Finestrat

La Casa de Cultura de Finestrat acull demà una taula redona dedicada a “La dona a través d’un poble”
12/03/2019
Les sènior del Club Voleibol Finestrat es classifiquen per a la final autonòmica amb una victòria contundent enfront del Gandia
12/03/2019

LA DIPUTACIÓ SUBVENCIONA EN UN 95% AQUESTES INVERSIONS FINANCERAMENT SOSTENIBLES

Des de l’Ajuntament de Finestrat destinaran més de 100.000€ a l’embelliment de les urbanitzacions, a més de la rotonda de l’Avinguda Amèrica. Aquestes actuacions, subvencionades en un 95% des de la Diputació d’Alacant, consistiran a millorar l’estat i l’aspecte estètic de diversos espais urbans com les rotondes de la urbanització Terra Marina o part de l’Avinguda Amèrica.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “portem més d’un any amb el Pla de Millores i Embelliment en les urbanitzacions de Finestrat. I hem rebut la grata notícia que des de la Diputació d’Alacant ens han concedit dues subvencions de prop de 60.000€ cada una a través del Pla d’Obres financerament sostenibles. En concret, aquesta inversió anirà destinada a actuar en la urbanització Terra Marina i també en l’Avinguda Amèrica”. L’alcalde va mostrar el seu agraïment a la Diputació provincial  “perquè concedir-nos aquesta subvenció ens permetrà ara disposar de més inversió per a actuar en altres urbanitzacions com a Balcó de Finestrat i Golf Badia, a més de continuar millorant algunes partides rurals”.

Entre les actuacions previstes amb aquestes inversions renovaran la rotonda d’entrada principal a Terra Marina amb gespa artificial i un cartell identificatiu d’aquest residencial; també arreglaran la parcel·la triangular d’aquest accés i la rotonda interior. Quant a l’Avinguda Amèrica, condicionaran la rotonda i posaran a punt el carril bici, els bancs i zones verdes.

El pressupost global ascendeix a 103.977’60 €, dels quals la Diputació subvenciona el 95% (98.876€) des del Pla d’Inversions financerament sostenibles i la resta, 5.101’20€ és assumit per l’Ajuntament.

GABINET DE PREMSA (7.3.19)