L’Ajuntament de Finestrat ven en subhasta pública per 1’1 milió € la parcel·la del Bulevard comercial

Demà comença a Finestrat el curs de Manipulador d’Aliments amb totes les places ocupades
15/05/2019
Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: dilluns 20 de maig, 9:30 hores
15/05/2019

ELS BENEFICIS DE LA VENDA IRAN DESTINATS A REFORMAR EL CONSULTORI MÈDIC DE LA CALA I ADQUIRIR SÒL PROP DEL NUCLI URBÀ PER A NOVES INSTAL·LACIONS

L’Ajuntament de Finestrat va vendre la setmana passada per 1.083.719,56 euros la parcel·la del Bulevard comercial que va traure a subhasta pública. La parcel·la té una superfície de 2.860’62 m2 i es troba entre el carrer Cantàbria i l’Avinguda País Valencià, principal artèria del Bulevard comercial (Pla Parcial 24) i entre grans superfícies com a Mercadona, Media Mark i Carrefour.

L’alcalde, Juan Francisco Pérez, va fer balanç d’aquesta operació i va afirmar que possiblement “es tracta de la venda més important de sòl que ha realitzat el consistori. Hem obtingut 1 milió de € d’una parcel·la amb menys de 3.000m2. I tal com diu la llei es destinarà a l’adquisició de nou patrimoni i també per a obres amb una finalitat social. Per això, hem pensat adquirir sòl prop del nucli urbà per a noves instal·lacions municipals i també invertirem en projectes més socials com reformar el consultori mèdic de la Cala”.

Cal recordar que, en recents dates, l’alcalde va mantindre una trobada amb els representants de la Conselleria de Sanitat en la Marina Baixa i els va traslladar el seu compromís de realitzar la reforma integral d’aquest consultori on es presta assistència als veïns de la Cala i les urbanitzacions. “Ací és on reben assistència sanitària per part del seu metge d’Atenció Primària. També proporciona assistència als turistes en els seus períodes de vacances. Per tant, hem considerat que és fonamental invertir en la reforma d’aquesta instal·lació per a adaptar-la a les necessitats de la població (més de 1.700 persones segons targetes SIP) i també per a millorar les condicions de tots els professionals que presten el seu servei en aquest consultori de l’Avinguda Marina Baixa”.

(GABINET DE PREMSA: 14.05.19)