L’Ajuntament de Finestrat rep 200.000€ del “Plan + Cerca” de Diputació d’Alacant

María Vidal, del Club Taekwondo Finestrat, aconsegueix la 5a posició individual en el Campionat d’España Poomsae
25/05/2021
L’alcalde reprén demà, divendres 28, les seues trobades amb la ciutadania per a escoltar les propostes destinades a millorar Finestrat
27/05/2021

AQUESTA APORTACIÓ ECONÒMICA ANIRÀ DESTINADA A CONTINUAR PAL·LIANT ELS EFECTES SOCIOECONÒMICS PROVOCATS PER LA PANDÈMIA

L’Ajuntament de Finestrat ha rebut 200.000€ del “Plan + Cerca” que sufraga íntegrament la Diputació provincial d’Alacant per a ajudar els municipis a superar els efectes de la crisi socioeconòmica causada per la pandèmia de la COVID-19 i fer front a les despeses generals de funcionament i manteniment de les instal·lacions municipals, consultori mèdics i centres docents.

L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, va agrair a l’entitat provincial aquesta aportació econòmica “que arriba quan més el necessitem. Per part nostra, hem decidit destinar aquests recursos a despesa corrent perquè aquest Ajuntament està fent un gran esforç per a ajudar les famílies i empresariat a fer front als greus efectes socials i econòmics que ens ha portat la crisi de la COVID-19. I hem destinat molts diners d’altres partides a poder atendre 1r als nostres veïns. Per això, ens ve molt bé l’aportació de 200.000€ del Plan + Cerca per a continuar la nostra política d’ajudes socials i, al mateix temps, reprendre actuacions destinades al manteniment d’instal·lacions municipals com el consultori mèdic de la Cala”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

La primera autoritat local també va posar l’accent en l’autonomia que ha concedit la Diputació d’Alacant als Ajuntaments per a destinar els fons del Plan +Cerca. “Ens vindria molt bé que ho tinguera en compte el Govern d’Espanya amb els fons europeus. Els Ajuntaments som l’administració més pròxima i la que millor coneix els problemes de la ciutadania. Quin bé ens vindria als Ajuntaments rebre fons europeus amb aquesta mateixa finalitat”.

(GABINET DE PREMSA.26.5.2021)

La subvenció de 200.000€ que rep l’Ajuntament de Finestrat forma part del Plan +Cerca 2021 de Subvencions d’Infraestructures i Assistència a Municipis, aprovat per acord plenari de la Diputació d’Alacant de data 5 de maig de 2021.