L’Ajuntament de Finestrat renova l’asfaltat en el camí del Realet

Benjamins i alevins de l’Escola de Pilota de Finestrat es classifiquen per a les finals provincials de galotxa
17/01/2020
Finestrat suspende este lunes, día 20, las clases en los centros educativos y cierra instalaciones deportivas, culturales y parques ante la preemergencia por viento y lluvias
19/01/2020

L’ALCALDE VA VISITAR AQUESTA OBRA QUE SUFRAGA LA DIPUTACIÓ D’ALACANT AL 100% A TRAVÉS DEL PLA D’INVERSIONS FINANCERAMENT SOSTENIBLES

Des de l’Ajuntament de Finestrat estan treballant en la millora i renovació del camí d’accés a la partida rural “El Realet”. Aquestes obres de pavimentació asfàltica tenen un cost de 40.000€ i estan sufragades al 100% per la Diputació d’Alacant a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles. L’alcalde, Juan Francisco Pérez, va visitar hui la zona on s’estan executant els treballs junt amb l’edil d’Obres i Projectes, José Vicente Lloret.

Com va informar el terme de la visita la primera autoritat local, Juan Francisco Pérez, “seguim avant amb el nostre pla d’asfaltat en partides rurals. Hui estem en El Realet on era important intervindre perquè hi havia trams del camí molt deteriorats, afectats per clavills i clots. Els treballs de renovació de l’asfalt es realitzaran en prop de 1’5 quilòmetres de camí al llarg d’aquestes dues jornades i, amb això, esperem millorar la circulació i també la seguretat, en facilitar l’accés de vehicles d’emergències”.
En els últims anys des del consistori han invertit més de 200.000€ en l’asfaltat de camins de partides rurals com al Ramal de Loix, l’Assegador, l’Antón, el Tamarit, els Cremats, l’Atzúbia, el Racó Bosuna, el Toll i la Font de la Patà.

“I la nostra intenció és que en aquelles partides rurals on encara no hem actuat, podem fer-ho al llarg d’aquest exercici aprofitant línies de subvencions com les que en aquesta ocasió ens ha permés asfaltar aquests trams del Realet amb el suport de la Diputació d’Alacant”, va concloure l’alcalde.

 

 

GABINET DE PREMSA (16.1.2020)