L’Ajuntament de Finestrat renova els equips informàtics de la Biblioteca municipal

Tres dones de Finestrat entren a treballar de conserge a l’Ajuntament
23/11/2020
Finestrat organitza un programa d’actes titulat “Dona i Esport” pel 25N
25/11/2020

Des de l’Ajuntament de Finestrat han renovat els equips informàtics de la biblioteca municipal “Els nostres Mestres”. L’alcalde, Juan Francisco Pérez, al costat de l’edil de Cultura, Héctor Baldó i l’edil de Modernització, David Alarcón, va visitar aquesta dependència municipal on s’han invertit 3.500€, sufragats íntegrament des del departament d’Informàtica, per a adquirir aquests cinc nous ordinadors.

“Conscients de la importància de fer costat als escolars que no disposen d’ordinadors a casa i també als adults que estan realitzant formació en línia, hem renovat els equips informàtics de la nostra biblioteca perquè ja s’havien quedat obsolets per a prestar aquest servei que s’ha evidenciat tan necessari en temps de pandèmia”, va indicar l’edil de Cultura, Héctor Baldó.

Els ordinadors estan adaptats als últims sistemes operatius i s’han situat a la sala de consulta respectant les distàncies de seguretat entre usuaris. Quant a l’horari de la biblioteca municipal és de dilluns a divendres, de 09.30 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.00 hores (carrer Sant Josep, 13).