L’Ajuntament de Finestrat renova el seu compromís de col·laboració amb l’AMPA del col·legi “Puig Campana”

Hui comencen a treballar en l’Ajuntament 4 jóvens de Finestrat contractats amb fons europeus
03/10/2019
Finestrat commemora el “Nou d’Octubre” amb un concert de música tradicional valenciana a càrrec del Centre Musical Puig Campana
03/10/2019

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, i David Castillo Nevado, president de l’AMPA del CEIP “Puig Campana”, han firmat el conveni de col·laboració mitjançant el qual l’Ajuntament recolzarà amb 2.000€ totes les activitats d’índole cultural, educativa i lúdica que promou l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes en aquest centre educatiu. A la firma del conveni també va assistir la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “un any més des del consistori col·laborarem amb l’AMPA del CEIP “Puig Campana” per a ajudar-los a fer front a les despeses que es deriven d’organitzar activitats com la festa de Nadal, la festa de fi de curs, les excursions, les activitats extraescolars i totes aquelles actuacions ludicoculturals que dinamitzen el curs lectiu”. L’alcalde va aprofitar per a agrair la labor dels mares i pares que es posen al capdavant de les AMPAS “perquè requereix molt de temps, dedicació i per això, des de l’Ajuntament seguirem donant-los tot el nostre suport i col·laboració”.

(GABINET PREMSA.2.10.2019)