L’Ajuntament de Finestrat renova el seu compromís amb la Societat Protectora d’Animals i Plantes

Finestrat amb les empreses: xarrades sobre Reforma laboral i declaració de la renda al Viver del Bulevard comercial
10/05/2022
Aquest diumenge, 15 de maig, últim dia d’inscripció per al KV PUIG CAMPANA Finestrat
13/05/2022

L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca i la representant de la Societat Protectora d’Animals i Plantes “Marina Baixa” de Benidorm, Pilar López Cepeda, han signat el conveni que regula la col·laboració entre l’Ajuntament i aquesta Societat per a prestar els serveis de recollida, alberg, manteniment i adopció dels gossos i gats abandonats recollits en el municipi de Finestrat mitjançant una aportació econòmica de 4.000€. En la signatura del conveni també va ser present la regidora de Seguretat, Mª Dolores Viudes.

En paraules de l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, “mantenim el nostre compromís amb la Protectora d’Animals. És la Societat que ens ajuda quan tenim necessitat que recullen algun animal que ha sigut abandonat en la via pública. Fa uns anys formalitzem per escrit la nostra col·laboració. I ara renovem aquest compromís, no sols per aqueixa labor de recollida, també pel que fan per a trobar famílies per a aquests animals que són abandonats al carrer per persones que no tenen cor”. El conveni estableix una aportació econòmica de 4.000€, incrementant de 100 a 150€ l’aportació que es feia des del consistori per cada animal recollit. “A més d’aquest suport econòmic des d’ací vull traslladar a Pilar i a tots els voluntaris la nostra absoluta disponibilitat a col·laborar amb ells en les necessitats que els puguen sorgir a Finestrat i comarca. Estem molt orgullosos de poder ajudar-los i molt agraïts per aquesta labor tan important que fan en la protecció i cura dels animals”.

POTS ESCOLTAR L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

La Societat Protectora d’Animals i Plantes “Marina Baixa” de Benidorm es compromet, durant la vigència del present conveni, a recollir i acollir a tots aquells gossos abandonats que entregue l’Ajuntament de Finestrat i en el seu cas, aquells gats que per raons de necessitat no puguen atendre’s mitjançant el Projecte CES municipal de control de colònies felines urbanes.

En tots els casos la recollida d’animals es realitza amb el previ coneixement de la Policia Local de Finestrat.

(GABINET PREMSA.10.5.2022)