L’Ajuntament de Finestrat renova el seu compromís amb la labor didàctica i de difusió de l’Escola de Música del CMPC

Sessió plenària ordinària Acta núm. 5/2022: dilluns 30 de maig, 9.15 hores, Ajuntament de Finestrat
31/05/2022
Xarrada informativa sobre el programa ERASMUS + per als joves de Finestrat
01/06/2022

L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca i el president del Centre Musical Puig Campana (CMPC), Miguel Llorca, van signar aquest matí el conveni de col·laboració mitjançant el qual l’Ajuntament secundarà amb 36.000€ la labor educativa i de difusió cultural que es realitza des de l’Escola de Música i també des del Centre Musical Puig Campana. En el moment de la rúbrica d’aquest document també va ser present el regidor de Cultura, Héctor Baldó.

En paraules de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, “seguim avant amb el nostre suport a les entitats locals que tant fan per difondre la cultura. Per això, hui renovem el conveni amb l’Escola de Música del Centre Musical Puig Campana en la qual cada curs se sumen més alumnes des dels 5 anys d’edat. Som un poble que viu la música amb molta tradició. Cal recordar que el Centre Musical Puig Campana ja ha complit 50 anys des de la seua refundació. I aquesta administració sempre vetlarà per protegir i difondre els nostres senyals d’identitat com la música de banda a la qual cada vegada se sumen més persones d’altres regions o altres nacionalitats que han triat Finestrat com el seu poble”.

L’Escola de Música té com a finalitat l’ensenyament musical per a augmentar la dotació de components per al Centre Musical Puig Campana, societat musical que recentment va complir els seus 50 anys d’història. Al mateix temps proporcionen la base musical adequada a aquells alumnes que vulguen continuar els seus estudis en els Conservatoris professionals. Entre les matèries que estudien està la formació teòrica quant a Iniciació, Moviment Preparatori, Llenguatge Musical i després diverses classes instrumentals com a percussió, trombó, tuba, trompeta, trompa, clarinet, saxofon en les seues diferents modalitats, flauta i oboé. A aquesta activitat formativa cal afegir els concerts escolars i les audicions trimestrals.

(GABINET PREMSA.30.5.2022)