L’Ajuntament de Finestrat renova el conveni de col·laboració amb el Club de Pilota Valenciana per a continuar donant suport a l’esport autòcton per excel·lència.

Travessia Finestrat-Guadalest amb el Portell
09/12/2020
Michelle Eliméndez, Alexia Margarina Atrotinat i Lucas Lloret són els guanyadors del Concurs de Postals Nadalenques de Finestrat
09/12/2020

L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, i el president del Club de Pilota Valenciana de la localitat, Eusebio Martorell, han renovat el conveni de col·laboració mitjançant el qual l’Ajuntament continuarà fomentant, com s’ha fet fins ara, la pràctica esportiva d’aquest esport de gran arrelament i amb tanta història a Finestrat. L’acte de signatura d’aquest conveni també va comptar amb la presència del regidor d’Esports, David Alarcón.

En paraules de l’edil d’esports, David Alarcón “hui i sempre estarem al costat de les xiquetes i xiquets que continuen practicant i posant en valor l’esport autòcton per excel·lència de la nostra cultura que és la pilota valenciana. En aquests moments tenim uns 20 xiquets d’edats entre 7 i 16 anys a l’Escola de Pilota de Finestrat, una pedrera jove i prometedora amb tota la il·lusió per continuar practicant un esport que hem de cuidar, potenciar i promocionar”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, DAVID ALARCÓN, ACÍ

Amb la signatura d’aquest document el club comptarà amb un suport econòmic de 4.000€ per a participar en les competicions que se celebren durant aquest any en les diverses categories en els campionats provincials i autonòmics en les modalitats de llargues, raspall, palma i frontó.

La rúbrica d’aquest conveni també implica la col·laboració del club en l’organització d’activitats dirigides a acostar la pilota a tots els públics amb esdeveniments com poden ser les partides dels dies previs a les festes patronals d’agost.  “Cal no oblidar també que un dels màxims exponents de pilota és Santi Ortuño, conegut com a Santi de Finestrat, jugador que ha arribat a Campió d’Europa i del Món amb la selecció valenciana, la qual cosa suposa tota una referència per a la jove pedrera local que ara s’està formant”, va concloure l’edil d’Esports.

(GABINET DE PREMSA. 07.12.2020)